Cadouri de Craciun

Cadouri de Craciun

Cadouri de Craciun
Cadouri de Craciun

Cadouri de Craciun – persoana iubita, prieteni, familie, colegi, nasi. Idei de cadouri de Craciun, pe care le poţi comanda online.

Tot mai mulţi români presaţi de timp aleg să îşi facă toate cumpărăturile online. Cu un “click” ei pot cumpăra direct de pe internet de la electronice şi electrocasnice, la bijuterii şi accesorii. Cei care nu ştiu exact ce îşi doresc membrii familiei sau prietenii pot căuta idei pe magazine online specializate în cadouri care şi-au îmbogăţit oferta înainte de Sărbători şi au creat secţiuni speciale dedicate darurilor de la “Moş Crăciun”.

Sase cadouri de Crăciun pentru cei dragi.

1.Espressor pentru cafea

Un espressor poate fi o idee perfectă de cadou de Crăciun pentru femeile care preferă să îşi prepare singure cafeaua acasă. În prezent, preţurile acestor aparate sunt reduse chiar şi cu 40% – 45% pe site-urile specializate în comercializarea online a eletronicelor şi a electrocasnicelor.

2.Placă pentru îndreptat părul

O placă pentru păr poate fi cumpărată la preţ redus cu până la 20% – 30% în această perioadă şi poate reprezenta un cadou de Crăciun care va fi foarte apreciat de femeile care obişnuiesc să îşi îndrepte părul pentru a obţine coafura favorită.

3.Set cadou pentru ceai

Un set pentru ceai special gândit pentru sezonul rece poate fi un cadou de Crăciun reuşit. Un pachet cu un astfel de set se vinde online cu 144 de lei.

El conţine o cană elegantă pentru ceai realizată din porţelan, cu capac, şi o selecţie cu zece piramide de ceai infuzabil cu arome de portocale şi scorţişoară.

4.Televizor

Televizoarele de ultimă generaţie se găsesc, în această perioadă, la preţuri reduse în magazinele online de electronice. Acestea pot fi alese însă drept cadouri de Crăciun de cei care îşi permit să cheltuiască sume mari de bani pentru darurile celor dragi.

5.Butoni pentru cămăşi

Butonii pentru cămăşi sunt un accesori potrivit atât pentru ţinutele elegante, cât şi pentru cele casual, motiv pentru care pot reprezenta un cadou de Crăciun ideal pentru bărbaţi.

6.Echipament foto

Dacă persoana iubită este pasionată de fotografie, îi puteţi dărui de Crăciun un nou aparat de fotografiat. Acestea se găsesc la preţuri foarte variate în magazinele online, potrivite pentru toate buzunarele.

Unii retaileri online fac şi pachete speciale de Sărbători.

Alina Retete

Add Your Comment

Translate »