0 0
Tochitura de curcan

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1buc inima de curcan
1buc pipota de curcan
200 gr pulpa de curcan
250 ml suc de rosii
un praf de cimbru
2 linguri Ulei
1 gr Sare
1 gr Piper

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tochitura de curcan

  • 60 min
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

tochitura de curcan-reteta
tochitura de curcan

Tochitura de curcan

Tochitura de curcan – o reteta simpla pe care o putem prepara rapid in 60 min. Reteta de tochitura de curcan se poate face din organe, piept sau carne de curcan cu os. Aici veti invata cum se face tochitura de curcan.

(Visited 274 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Pasul 1

Curatam inima, pipota si pulpa de pielite le spalam si le taiem cubulete.
Incingem uleiul intr-o cratita punem carnea si prajim 5 min fara capac, amestecam si picuram putina apa (20 ml) punem capacul si lasam carnea sa se inabuse la foc mic.

2
Done

Pasul 2

Atunci cand scade sosul adaugam apa si repetam procedeul pana cand carnea este moale.
Cand carnea este bine inabusita adaugam sucul de rosii si sare.
Condimentam cu piper si cimbru si lasam sa fiarba 5 min, pisam 2 catei de usturoi ii punem in sos amestecam punem capacul si luam cratita de pe foc.

3
Done

Pasul 3

Servim preparatul cald cu cartofi sote si muraturi sau o salata de sezon.
Cartofii taiati cubulete ii lasam la fiert in apa cu sare, fierti ii scurgem si rumenim in 2 linguri de ulei de masline si piper.

Reteta de tochitura de curcan este gata! Pofta buna !

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

Average Rating:
(5)
Total Reviews: 1
ChefGeorgeta

Intradevar, o tuchitura de curcan buna !

previous
Bame cu ciuperci
next
Salata de legume cu spanac
previous
Bame cu ciuperci
next
Salata de legume cu spanac

Add Your Comment

Translate »