0 0
Tocanita din ciuperci si praz

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
300 gr praz
300 gr ciuperci
1 buc Ardei gras rosu
2 linguri bulion
1 gr chili
1 lingura tocat Marar
1 gr Piper
50 ml Ulei
1 gr Sare

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tocanita din ciuperci si praz

Gust dulceag usor picant cu aroma discreta de marar

  • 30 min
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Tocanita din ciuperci si praz – preparat de post

Tocanita din ciuperci si praz – o reteta usoara cu doua fire de praz, doua maini de ciuperci, un ardei rosu, marar proaspat bulion sau Suc de rosii si condimente.

Cum se face o Tocanita din ciuperci si praz urmati pasii din reteta.

Tocanita din ciuperci si praz-reteta
Tocanita din ciuperci si praz-reteta

Va mai recoman  Praz cu oua ochiTocanita de ciuperci cu mamaligaPate din ciuperci si fasoleBame cu ciuperci

(Visited 97 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Pasul 1

Prazul il taiem in bucati lunguiete si ii spalam bine intre frunze pentru a indeparta pamantul care se poate ascunde intre ele, si apoi il taiem rondele.

2
Done

Pasul 2

Intr-o cratita cu ulei punem prazul, ciupercile curatate si taiate, ardeiul taiat cubulete, amestecam totul cu o lingura si condimentam cu sare si chili. Punem un capac si lasam legumele la sotat 10 min.

3
Done

Pasul 2

Cand legumele sunt moi punem bulionul si mararul, gustam tocanita si dupa preferintele mai adaugam ce dorim, eu am preferat gustul dulceag al prazului combinat cu cel al ciupercilor si aroma fina de marar. Serviti cald sau rece cu mamaliguta.
Numai buna in zi de post.

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Spaghete cu carne de pui
next
Dovlecei umpluti
previous
Spaghete cu carne de pui
next
Dovlecei umpluti

Add Your Comment

Translate »