0 0
Tocanita de ciuperci cu mamaliga

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1kg ciuperci
3 buc ceapa
2 buc Morcov
2 buc Ardei gras rosu
1 buc mic ardei iute
50 ml Ulei
Sare
Piper
frunze de patrunjel

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tocanita de ciuperci cu mamaliga

  • 40 min
  • Serves 6
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

tocanita din ciuperci-reteta
tocanita din ciuperci-reteta

Tocanita de ciuperci sau mancarica din ciuperci si legume

Tocanita de ciuperci cu mamaliga – preparat de post.

Un preparat usor de  facut, gustos si viu colorat. Tocanita de ciuperci este o mancare de post cu aroma  si gust inbietor.

Se serveste calda dar si rece, cu mamaliguta calda sau cu paine.

Cum se face o Tocanita de ciuperci cu mamaliga urmati pasii din reteta.

tocanita de ciuperci cu mamaliga-reteta
tocanita de ciuperci cu mamaliga-reteta
(Visited 151 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Se pune o cratita larga la incins in care turnam uleiul si apoi ceapa taiata marunt , presaram putina sare si calim pana cand ceapa este lucioasa si s-a inmuiat.
Taiem morcovul rondele si ardeii fasii.
Se reduce focul la mic si se pune in ceapa morcovul si ardeii, amestecam dar nu lasam sa se rumeneasca legumele ci doar sa se inmoaie, cam 5 min.

2
Done

Dupa ce curatam ciupercile le taiem feliute.
Cand legumele s-au inmuiat adaugam toate ciupercile si marim focul, ciupercile isi vor lasa apa si vor pierde din volum.
Se fierb inpreuna 10 min apoi punem sucul de rosii sau bulionul si continuam fierberea, condimentam cu sare, piper si ardei iute dupa gust, acum putem lasa focul la mic ca tocanita sa scada si ca aromele sa se patrunda. Presaram patrunjel praspat tocat si servim cu mamaliguta. Este foarte buna si rece.

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Sos de hrean cu smantana
next
Racitura de curcan
previous
Sos de hrean cu smantana
next
Racitura de curcan

Add Your Comment

Translate »