0 0
Tocanita de ciuperci cu mamaliga

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1kg ciuperci
3 buc ceapa
2 buc Morcov
2 buc Ardei gras rosu
1 buc mic ardei iute
50 ml Ulei
Sare
Piper
frunze de patrunjel

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tocanita de ciuperci cu mamaliga

Cuisine:
    • 40 min
    • Serves 6
    • Easy

    Ingredients

    Directions

    Share

    Tocanita de ciuperci sau mancarica din ciuperci si legume

    Tocanita de ciuperci cu mamaliga – preparat de post.

    Un preparat usor de  facut, gustos si viu colorat. Tocanita de ciuperci este o mancare de post cu aroma  si gust inbietor.

    Se serveste calda dar si rece, cu mamaliguta calda sau cu paine.

    tocanita din ciuperci-reteta
    tocanita din ciuperci-reteta

    Cum se face o Tocanita de ciuperci cu mamaliga urmati pasii din reteta.

    tocanita de ciuperci cu mamaliga-reteta
    tocanita de ciuperci cu mamaliga-reteta

    (Visited 542 times, 1 visits today)

    Steps

    1
    Done

    Se pune o cratita larga la incins in care turnam uleiul si apoi ceapa taiata marunt , presaram putina sare si calim pana cand ceapa este lucioasa si s-a inmuiat.
    Taiem morcovul rondele si ardeii fasii.
    Se reduce focul la mic si se pune in ceapa morcovul si ardeii, amestecam dar nu lasam sa se rumeneasca legumele ci doar sa se inmoaie, cam 5 min.

    2
    Done

    Dupa ce curatam ciupercile le taiem feliute.
    Cand legumele s-au inmuiat adaugam toate ciupercile si marim focul, ciupercile isi vor lasa apa si vor pierde din volum.
    Se fierb inpreuna 10 min apoi punem sucul de rosii sau bulionul si continuam fierberea, condimentam cu sare, piper si ardei iute dupa gust, acum putem lasa focul la mic ca tocanita sa scada si ca aromele sa se patrunda. Presaram patrunjel praspat tocat si servim cu mamaliguta. Este foarte buna si rece.

    ChefGeorgeta

    Recipe Reviews

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    previous
    Pastrav la gratar
    next
    Cotlet de porc la tigaie [GRILL]
    previous
    Pastrav la gratar
    next
    Cotlet de porc la tigaie [GRILL]

    Add Your Comment

    Translate »