0 0
Tarta cu sparanghel

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
ingrediente pentru aluat tarta
250 gr Faina
150 gr unt
1 buc oua
Sare
3 linguri apa rece
pentru umplutura
100 gr sparanghel
3 buc oua
100 gr branza de oi
200 gr branza proaspata

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tarta cu sparanghel

  • Serves 1
  • Easy

Ingredients

  • ingrediente pentru aluat tarta

  • pentru umplutura

Directions

Share

Tarta cu sparanghel

Tarta cu sparanghel – o tarta deliciosa, fina cu gust delicat de branza si sparanghel proaspat.

Usor de preparat cu ingrediente putine si proaspete.

Cum se face o Tarta cu sparanghel urmati pasii din reteta.

tarta cu sparanghel - vezi reteta
tarta cu sparanghel – vezi reteta

va recomand si Oua cu sparanghel.

(Visited 16 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Punem untul rece taiat cubulete in faina si amestecam cu degetele, vom avea o compozitie nisipoasa. Adaugati putina sare, un ou si 3 linguri de apa rece, framantati cu mana cateva minute. Aluatul rezultat se acopera cu o folie alimentara si se lasa jumatate de ora la rece.

2
Done

Incingem cuptorul la 170 de grade si pregatim o forma rotunda de 26 cm.
Punem aluatul in forma de copt si tapetam cu degetele ridicand putin pe margimi.
Intepam cu o furculita si punem la copt 10 min.

3
Done

Taiati varful si 2-3 cm din tulpina de sparanghel, tulpinile ramase le taiem rondele si le fierbem 1 min.
Amestecam intr-un bol branza proaspata de vaca, casul de oi putin sarat, ouale batute si rondelele de sparanghel fierte.

4
Done

Turnam compozitia in forma coapta, nivelam si decoram dupa imaginatie cu varfurile de sparanghel.
Punem forma de tarta in cuptor si coacem 40-45 min pana se rumeneste.

5
Done

Se poate servi calda sau rece.

6
Done

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Tort de biscuiti cu glazura de ciocolata
previous
Tort de biscuiti cu glazura de ciocolata

Add Your Comment

Translate »