• Home
  • Supe
  • Supa de fasole cu costita afumata
0 0
Supa de fasole cu costita afumata

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 gr fasole boabe alba
150 gr ceapa
150 gr morcovi
100 gr telina
1buc Ardei gras rosu
50 gr bulion
1 leg leustean
1 leg Marar
30 ml Ulei
2 gr Piper
2 gr Sare
1 crengut sau macinat cimbru
200 gr costita afumata

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Supa de fasole cu costita afumata

Cuisine:

    Buna in zi de post dar fara costita afumata.

    • 135 min
    • Serves 10
    • Medium

    Ingredients

    Directions

    Share

    Supa de fasole cu costita afumata

    Supa de fasole cu costita afumata- reteta
    Supa de fasole cu costita afumata-reteta

    Supa de fasole cu costita afumata este un preparat ROMANESC, supa dulce si delicioasa.

    Numai buna in zi de post dar fara afumatura, cu o ceapa taiata si mamaliguta rece sau calda.

    Am presarat seminte de in.

    Cum se face o Supa de fasole cu costita afumata urmati pasii din reteta.

    Daca preferati borsul acru si nu o supa dulce puneti la fiert bors si leustean. Iarna la toate supele si ciorbele adaug Zarzavat cu sare pentru ciorbe sau supe si  Zarzavat pentru iarna.

    (Visited 46 times, 1 visits today)

    Steps

    1
    Done

    Pasul 1

    Fasolea se alege se spala si se pune la fiert, se aduna spuma se lasa la fiert pana cand boaba este moale (se scurge apa si se schimba de2-3 ori in timpul fierberii).
    Legumele le curatam le spalam si le taiem cubulete.

    2
    Done

    Pasul 2

    Intr-o tigaie punem uleiul la incins si punem in el costita taiata cubulete, prajim cam 2-3 min.
    Adaugam legumele (ceapa,morcovii,telina si ardeii) calim putin compozitia si rasturnam peste fasole, mai adaugam apa si lasam la fiert.

    3
    Done

    Pasul 3

    Cand legumele si fasolea sunt fierte adaugam bulionul condimentam supa cu sare, piper presaram putin cimbru, verdeata tocata marunt si mai putem adauga apa, atat cat supa sa nu fie nici prea groasa dar nici subtire.

    4
    Done

    Pasul 4

    Cateva clocote si supa noastra este gata.
    Servita rece sau calda este un deliciu, cu mamaliguta si ceapa.
    Am presarat cateva seminte de in, adaugati in meniul vostru si seminte.

    ChefGeorgeta

    Recipe Reviews

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    previous
    Praz cu oua ochi
    next
    Prajitura cu cacao
    previous
    Praz cu oua ochi
    next
    Prajitura cu cacao

    Add Your Comment

    Translate »