0 0
Sos de hrean cu smantana

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Sos de hrean cu smantana

Cremos si intepator, bun pentru combaterea racelii.

  • 15 min
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Sos de hrean cu smantana – usor, rapid si sanatos.

Hreanul este o leguma perena, cultivata pentru radacinile carnoase de culoare alb-galbuie cu gust picant, iute si intepator.

Aceasta radacina nu poate fi consumata ca toate legumele, de obicei se da pe razatoare si se amesteca cu otet si sfecla rosie sau cu smantana si se consuma cu diferite preparate.

Radacina de hrean este nelipsita in prepararea conservelor. La castraveti murati putem folosi si frunza de hrean.

sos de hrean cu smantana-retetasos de hrean si cartofi-reteta sos de hrean si carne-reteta


Steps

1
Done

Hreanul se curata de coaja si se spala.
Se rade pe razatoarea cu gauri mici in spatii deschise, are un miros iute si intepator este bun pentru sinusuri.
Un praf de sare si putin zahar se amesteca cu smantana, adaugam hreanul ras si omogenizam.
Puteti adauga cateva picaturi de zeama de lamaie.

2
Done

Sosul de hrean cu smantana si lamaie se poate servi cu cartofi la cuptor, sau...

3
Done

sau cu o frptura de vita la cuptor.
Este cremos si gustos.

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Prajitura cu pere
next
Tocanita de ciuperci cu mamaliga
previous
Prajitura cu pere
next
Tocanita de ciuperci cu mamaliga

Add Your Comment

Translate »