0 0
Sos de hrean cu smantana

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Sos de hrean cu smantana

Cremos si intepator, bun pentru combaterea racelii.

  • 15 min
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Sos de hrean cu smantana – usor, rapid si sanatos.

sos de hrean si cartofi-reteta
sos de hrean si cartofi-reteta

Sos de hrean cu smantana este un sos cremos si gustos.

Hreanul este o leguma perena, cultivata pentru radacinile carnoase de culoare alb-galbuie cu gust picant, iute si intepator.

sos de hrean cu smantana-reteta

Aceasta radacina nu poate fi consumata ca toate legumele, de obicei se da pe razatoare si se amesteca cu otet si sfecla rosie sau cu smantana si se consuma cu diferite preparate.

Radacina de hrean este nelipsita in prepararea conservelor. La Castraveti murati putem folosi si frunza de hrean.

 

Sosul de hrean cu smantana se serveste cu rasol, fripturi, cartofi sau carnati.

sos de hrean si carne-reteta

(Visited 454 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Hreanul se curata de coaja si se spala.
Se rade pe razatoarea cu gauri mici in spatii deschise, are un miros iute si intepator este bun pentru sinusuri.

2
Done

Un praf de sare si putin zahar se amesteca cu smantana, adaugam hreanul ras si omogenizam.
Puteti adauga cateva picaturi de zeama de lamaie.
Sosul de hrean cu smantana si lamaie se poate servi cu cartofi la cuptor, sau...

3
Done

sau cu o frptura de vita la cuptor.
Este cremos si gustos.

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

Average Rating:
(5)
Total Reviews: 1
ChefGeorgeta

Este un sos foarte bun, se prepara repede si se poate servi cu foarte multe preparate.
Daca va place hreanul incercati aceasta reteta

previous
Prajitura cu pere
next
Tocanita de ciuperci cu mamaliga
previous
Prajitura cu pere
next
Tocanita de ciuperci cu mamaliga

Add Your Comment

Translate »