0 0
Snitel vienez

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Snitel vienez

  • Medium

Directions

Share

Snitel vienez de porc

Snitel vienez gustos. Rețeteta tradiționala este făcute cu carne de manzat, dar poate fi folosita si carne de pui sau carne de porc. Ca și în cazul multor rețete simple, calitatea ingredientelor este ceea ce va garanteaza succesul pentru acest snitel vienez. Aici veti gasi o reteta simpla si gustoasa de snitel vienez.

Snitel vienez
Snitel vienez

Ingrediente:

  • 1 litru ulei
  • 6  fileuri de carne de porc
  • 1 cană făină
  • 2 cesti de pesmet
  • 2 oua     
  • 60ml lapte     
  • sare și piper la gust

Mod de preparare:

Așezați carnea pe o suprafață solidă și uniformă. Feliile de carne de porc pentru snitele se bat cu un ciocan special pentru carne,  până când se subțiază bine. Așezați făina și pesmetul în vase separate. Bateti ușor ouăle și adăugați laptele. Se condimentează ușor cu sare și piper și puneți-l într-un alt vas. Asezati carnea in farfuria cu faina, tavaliti bine carnea in faina si scuturati-o de faina in exces. Folosind o furculiță pentru a ține carnea, se înmoaie în amestecul de ou și se scurge ușor. Apoi, acoperiti carnea cu pesmetul prin apasarea usoar. Când fiecare bucată de carne a fost pregătită, prăjiți in baia de ulei până ajunge la maro auriu. Temperatura corectă de prăjire este de 170-180°C.

Pofta buna!

(Visited 336 times, 1 visits today)

Alina Retete

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Oua umplute
previous
Oua umplute
Compot de cirese
next
Compot de cirese
Oua umplute
previous
Oua umplute
Compot de cirese
next
Compot de cirese

Add Your Comment

Translate »