0 0
Salata orientala de post

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 kg cartofi
1 buc ceapa rosie
2-3 fire ceapa verde
1 buc ardei kapia
200 gr masline
3 buc ridiche rosie
zeama de lamaie
Sare
Piper
5 linguri Ulei

Salata orientala de post

  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Salata orientala de post

Salata orientala de post – salata primavaratica. O reteta des intanlita in bucatariile tuturor romanilor, usor de preparat si foarte versatila.

Cred ca toti ne aducem aminte de salata orientala facuta de mama in copilarie cu oua fierte, ceapa, cateva masline si  castraveti murati, stropita cu ulei si otet.  Va recomand o salata orientala de post cu cateva trufandale, frunze de spanac, ridichi si ceapa verde. Fara otet doar cu zeama de lamaie.

Cum se face o Salata orientala de post urmati pasii din reteta.

salata orientala de post – vezi reteta

Steps

1
Done

Cartofii se pun la fiert intr-un vas cu apa si sare. Cam dupa jumatate de ora se incearca cu o furculita, daca nu patrunde furculita cu usurinta in cartof mai lasati la fiert. Cand acestia au fiert se scurg de apa si se lasa la racit.
Se curata de coaja chiar daca sunt calduti si se taie cubulete mai mari.
Ceapa rosie se taie solzisori, ardeiul si ridichile rondele.
Se pun intr-un castron cartofii, ceapa verde taiata marunt, ceapa rosie, ardeiul rosu pentru gust aroma si culoare, masinele . Se condimenteaza cu sare si piper, turnam 4-5 linguri cu ulei si o lingura cu zeama de lamaie si amestecam bine. Ornam cu frunze de spanac si rondele de ridiche.
Reteta simpla si usor de preparat .
O puteti servi cu maioneza de post.

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

Average Rating:
(5)
Total Reviews: 1
ChefGeorgeta

Salata orientala de post - intotdeauna servim cu placere.

Compot de cirese
previous
Compot de cirese
next
Aperitiv cu branza de capra
Compot de cirese
previous
Compot de cirese
next
Aperitiv cu branza de capra

Add Your Comment

Translate »