0 0
Rulada din spanac si branza de oi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
ingrediente foaie
200 gr- fiert spanac
20 gr unt
3 buc oua
20 gr - 2 linguri smantana
1 gr nucsoara
Sare
Piper
crema din branza
100 gr - framantata branza de oi
200 gr branza proaspata
1 buc mic Morcov
1/2 buc ardei kapia

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Rulada din spanac si branza de oi

Cuisine:

    aperitiv ochios si gustos

    • 45min
    • Serves 1
    • Easy

    Ingredients

    • ingrediente foaie

    • crema din branza

    Directions

    Share

    Rulada din spanac si branza de oi – aperitiv

    Reteta Rulada din spanac si branza de oi este usor de preparat si nu are multe ingrediente: Spanac, oua, unt, smantana, branza proaspata, Branza de oi la borcan, morcov, ardei rosu si un praf de nucsoara.

    Cum se fierbe spanacul si cum se face Rulada din spanac si branza de oi urmati pasii din reteta.

    rulada spanac-reteta

    Spanacul – sursa importanta de antioxidanti, bogat in fibre, fier si vitamine.

    rulada din spanac-reteta

    Cel mai bine ar fi sa il consumam crud in salate Salata de spanac cu oua si branza fetaSalata de spanac cu ceapa rosie, avocado si crutoane de mamaligaSalata de legume cu spanac.  Farfalle cu spanac si ciuperci

    Sau fiert Oua posate cu spanacSpanac cu ou si mamaligutaTarta cu spanacClatite cu spanac si crema de branza, Spanac cu seminte de pin,

    rulada cu spanac si branza-reteta
    rulada cu spanac si branza-reteta

    (Visited 620 times, 1 visits today)

    Steps

    1
    Done

    Putem prepara aceasta rulada cu spanac proaspat sau congelat.
    Am preferat spanacul proaspat, spalam runzele de spanac in mai multe ape si le lasam intr-o strecuratoare la scurs. Punem 1L de apa la fiert cu putina sare, cand apa fierde punem frunzele de spanac si le lasam 5 min.
    Scoatem spanacul cu o paleta si cand nu mai frige il cantarim.

    2
    Done

    Intr-o tigaie punem untul si spanacul tocat, calim pana se evapora apa.
    Retragem de pe foc si il lasam sa se raceasca.

    3
    Done

    Cuptorul trebuie sa fie cald cand punem rulada, asa ca ii dam drumul si punem hartie de copt in tava.
    Separam albusul de galbenus. Batem albusul spuma tare.
    Amestecam intr-un castron spanacul oparit si racit, galbenusurile, albusul batut spuma, 2 linguri de smantana, un praf de nucsoara, piper si sare. Omogenizam compozitia cu miscari lente si rasturnam in tava. Intindem cu o lingura si punem tava in cuptor pentru 15-20min la 160 grade.

    4
    Done

    Este gata cand se rumeneste usor pe margine si se desprinde de hartie cu usurinta, ridicati un colt.
    Asa arata foaia de rulada scoasa din cuptor este elastica si se poate rula usor.

    5
    Done

    Lasam foaia sa se raceasca si pregatim crema din branza.
    Branza de oi si branza proaspata de vaci se freaca bine pana avem o pasta.
    In aceasta pasta punem morcovul ras fin si ardeiul rosu taiat cubulete.
    Intindem pe foaia si rulam.

    6
    Done

    Lasam 15 min la rece si portionati, sau serviti imediat daca nu mai rezistati.
    Este gustoasa are o foaie pufoasa si interior cremos.
    Pofta buna !

    ChefGeorgeta

    Recipe Reviews

    Average Rating:
    (5)
    Total Reviews: 1
    ChefGeorgeta

    Va recomand aceasta rulada este gustoasa, pufoasa si cremoasa. Un aperitiv bun

    previous
    Gogosi pufoase cu iaurt
    next
    Tochitura de curcan
    previous
    Gogosi pufoase cu iaurt
    next
    Tochitura de curcan

    Add Your Comment

    Translate »