0 0
Rulada de vanilie cu crema de branza si visine

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Pentru blat
5 buc oua
5 linguri Faina
5 linguri Zahar
2-3 picaturi esenta de vanilie
10 gr coaja rasa de lamaie
Pentru crema
100 gr branza proaspata
150 ml frisca lichida
2 pliculete Zahar vanilat
250 gr visine
100 ml frisca lichida

Rulada de vanilie cu crema de branza si visine

desert dulce acrisor

  • 45 min
  • Serves 8
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Rulada de vanilie cu crema de branza si visine

rulada cu crema de branza si visine-reteta
rulada cu crema de branza si visine-reteta

Rulada de vanilie cu crema de branza si visine – un desert bun pentru o masa festiva.

rulada cu frisca si fructe-reteta
rulada cu frisca si fructe-reteta

O foaie de rulada de vanilie, branza proaspata, frisca lichida si o mana buna de visine fara samburi,si desertul e gata, imi plac ruladele si in congelator aveam o punga cu visine, le-am pus la dezghetat intr-o strecuratoare, cu sucul de visine putem insiropa putin foaia de rulada.

Cum se face o Rulada de vanilie cu crema de branza si visine urmati pasii din reteta.

Va recomand sa incercati si Rulada de cacao cu crema de branza si zmeuraRulada de cacao cu crema de vanilie si portocaleTort cu crema de vanilie si jeleu de visine.

rulada cu visine si frisca-reteta
rulada cu visine si frisca-reteta

(Visited 790 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Pasul 1

Separam albusul de galbenus.
Frecam galbenusurile cu putina sare si esentele.
Albusul il batem pana isi mareste volumul si devine o spuma tare apoi adaugam tot zaharul odata si continuam baterea pana acesta se dizolva.
Peste spuma punem galbenusurile si faina si amestecam lejer fara sa batem doar prin rasturnare cu o paleta, cand compozitia este omogena o turnam in tava de cuptor pe care o tapetam cu hartie de copt. Punem tava in cuptorul incalzit.
Scoatem samburii din visine si le lasam la scurs, putem folosi si visine congelate.

2
Done

Pasul 2

Lasam in cuptor 25-30 min, este gata cand se rumeneste usor pe margine si trece testul scobitoarei adica luam o scobitoare si intepam foaia de rulada, daca aceasta este curata preparatul este gata.
Scoatem foaia de rulada cu hartia pe care s-a copt si o punem pe un prosop umed, lasam 2 min si rulam cu ajutorul prosopului putin cate putin.
Batem frisca lichida pana isi mareste volumul si devine ferma, branza o frecam bine cu zaharul vanilat.
Incorporam frisca in branza. Desfacem foaia de rulada si intindem crema uniform pe toata suprafata, asezam visinele fara samburi si scurse de zeama si rulam. Punem rulada pe un platou si o lasam la rece 1h.

3
Done

Decoram cu frisca si visine.

ChefGeorgeta

previous
Supa crema de conopida cu piept de pui
next
Crochete din piept de pui si branza
previous
Supa crema de conopida cu piept de pui
next
Crochete din piept de pui si branza

Add Your Comment

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here