0 0
Praz cu oua ochi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
250 gr praz
1 lingura unt
4 buc oua
2-3 gr Sare
2 gr Piper macinat
1 gr nucsoara macinata
5-6 linguri--150 gr smantana 20% grasime

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Praz cu oua ochi

Cuisine:

    Ochios si gustos

    • 35 min
    • Serves 4
    • Easy

    Ingredients

    Directions

    Share

    Praz cu oua ochi-reteta
    Praz cu oua ochi-reteta

    Praz cu oua ochi – praz la cuptor cu oua

    Reteta Praz cu oua ochi este usoara de preparat. Cu putine ingrediente putem pregati un pranz sanatos gustos si ochios. Praz, oua, smantana, unt si un praf de nucsoara sunt materiile prime pentru un Praz cu oua ochi preparat la cuptor.

    Prazul este bogat in vitamina C si E,fier si potasiu.

    Cum se face Praz cu oua ochi la cuptor urmariti pasii din reteta.

    va mai recomand Tocanita din ciuperci si praz.

    (Visited 72 times, 1 visits today)

    Steps

    1
    Done

    Pasul 1

    Taiem prazul in bucati lunguiete si il spalam bine intre frunze pentru a indeparta urmele de pamant care se ascund intre frunze si il taiem fin.

    2
    Done

    Pasul 2

    Intr-o tigaie punem untul la topit, adaugam prazul si il prajim la foc mediu pana se inmoaie.
    Adaugam smantana si prajim cam 5 min pana se ingroasa putin, luam tigaia de pe foc si adaugam sare, piper si nucsoara .

    3
    Done

    Pasul 3

    Intr-un vas Yena punem compozitia si nivelam .Cu o lingura facem 4 adincituri (gauri) in preparat si spargem cate un ou in fiecare. In tava de cuptor punem putina apa si inroducem vasul cu praz in ea, apa sa ajunga pe la jumatate si bagam tava in cuptorul incalzit .
    Este gata cand albusul s-a inchegat si galbenusurile sunt moi. Daca doriti mai tari mai lasati-le putin.
    Pofta buna !

    ChefGeorgeta

    Recipe Reviews

    Average Rating:
    (5)
    Total Reviews: 1
    ChefGeorgeta

    Va recomand acest preparat, prazul gatit la cuptor in combinatie cu smantana si foarte putina nucsoara este mai deosebit

    previous
    Sarmalute in foi de varza cu soia
    next
    Supa de fasole cu costita afumata
    previous
    Sarmalute in foi de varza cu soia
    next
    Supa de fasole cu costita afumata

    Add Your Comment

    Translate »