0 0
Prajitura cu iaurt si fructe goji

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
150 gr goji
150 gr iaurt
4 buc oua
150 gr unt
400 gr faina alba
200 gr Zahar
10 gr Zahar vanilat
10 gr Praf de copt
esenta de rom

Prajitura cu iaurt si fructe goji

  • 45 min
  • Serves 10
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Prajitura cu iaurt si fructe goji

prajitura cu fructe -reteta
prajitura cu fructe -reteta

Prajitura cu iaurt si fructe goji si cateva coacaze negre este un desert gustos si usor de pregatit.

Un punm de fructe, patru oua, zahar, unt si faina sunt ingredientele necesare pentru o prajitura facuta in casa.

GOJI este un fruct de culoare rosiatica cu gust dulce acrisor.

Fructele goji au un continut de beta caroten mai mare decat a morcovilor si mai mult fier decat spanacul.

Sunt bogate in vit A,C, complexul B, se consuma crude in ceaiuri, prajituri, sucuri, gemuri. In perioada rece le gasim uscate.

prajitura cu goji -reteta
prajitura cu goji -reteta

Cum se prepara Prajitura cu iaurt si fructe goji gasiti in pasii din reteta.

Steps

1
Done

Preincalzim cuptorul la 150 grade.
Spargem apoi ouale intr-un castron si le batem cu un tel.
Aestecam faina cu praful de copt.
Peste ouale batute turnam iaurtul si zaharul tos.
Continuam baterea pana se dizolva zaharul apoi adaugam untul foarte moale, esentele si faina cu praful de copt.
Amestecam bine si turnam compozitia in tava unsa cu unt si tapetata cu faina.
Punem deasupra fructele goji, eu am avut cateva coacaze negre si le-am folosit ca decor.
Tava se pune in cuptor pentru 35 min la 120 grade.
Este gata cand trece testul scobitoarei.
Se scoate tava din cuptor si se lasa prajitura sa se raceasca apoi se pune pe platou si se pudreaza cu zahar.

2
Done

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Socata de casa
next
Fasole galbena pastai cu carne de porc
previous
Socata de casa
next
Fasole galbena pastai cu carne de porc

Add Your Comment

Translate »