0 0
Prajitura cu iaurt si cirese

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
250 gr biscuiti cu ovaz
100 gr unt
200 ml frisca lichida
350 gr iaurt
10 gr gelatina
20 gr Zahar vanilat
500 gr cirese

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Prajitura cu iaurt si cirese

Prajitura rapida cu fructe de sezon, aromata si racoroasa. Se prepara rapid fara coacere.

  • 30 min
  • Serves 10
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

prajitura cu cirese si iaurt-reteta
prajitura cu cirese si iaurt-reteta

Prajitura cu iaurt si cirese – cheesecake cu cirese

Prajitura cu iaurt si cirese – fara coacere, usor si rapid de preparat. A venit vara, va propun o

prajitura cu cirese si iaurt-vezi reteta
prajitura cu cirese si iaurt-vezi reteta

prajitura pe care o puteti prepara fara sa coaceti blatul, puteti folosi orice fructa de sezon.

Un desert usor de preparat cu ingrediente putine.

 

Cum se face Prajitura cu iaurt si cirese urmati pasii din reteta.

(Visited 682 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Punem biscuitii in vasul de la robot si ii rasnim pana obtinem un pesmet fin.
Topim untul si il amestecam cu biscuitii maruntiti. Rasturnam intr-o forma cu inel detasabil si presam biscuitii cu o lingura sau cu ajutorul unui pahar. Lasam la rece si preparam crema de iaurt.

2
Done

Punem gelatina la hidratat cu putina apa 10 min.
Batem frisca lichida pana isi mareste volumul si devine ferma, scurgem iaurtul de zer daca are si il rasturnam peste frisca, amestecam si aromatizam cu zaharul vanilat.
Topim gelatina in baie de abur si o incorporam in crema din frisca si iaurt. Nu fierbeti gelatina isi va pierde din proprietati.

3
Done

Luam de la frigider forma cu biscuiti si punem jumatate din crema, intindem uniform si asezam, ciresele fara samburi. Acoperim ciresele cu restul de crema nivelam si punem tava in frigider. O lasati cateva ore sau o noapte.
Se portioneaza si se serveste rece simpla sau cu dulceata de cirese.
Nu am avut dulceata, dar cat a stat prajitura la rece am pus o ceasca de zahar, una de apa si o ceasca de cirese si le-am fiert pana s-a legat siropul, cu ea am decorat prajitura.

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Choux a la creme cu crema de vanilie si capsuni
next
Sirop de soc
previous
Choux a la creme cu crema de vanilie si capsuni
next
Sirop de soc

Add Your Comment

Translate »