0 0
Pizza casei

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
250 gr Faina
200 ml apa
20 gr drojdie proaspata
300 gr ciuperci
1/2 buc Ardei gras rosu
1/2 buc ardei iute
200 gr sunca de porc extra
200 gr sunculita taraneasca taiata cuburi
100 gr cascaval ras
4 buc oua
1 gr Piper macinat
1 gr Sare

Pizza casei

  • 80 min
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Pizza casei – pizza cu legume si preparate putin afumate

Pizza casei – am numit-o asa pentru ca am facut-o cu ce avem prin frigider atunci cand ni se facuse pofta de o pizza calda.

Un aluat dospit molicel, framantat cu unt si intins cat mai uniform intr-o tava.

Cum se face o Pizza casei gasiti in pasii din reteta.

pizza casei -reteta
pizza casei -reteta

 

Steps

1
Done

Pasul 1

Facem un aluat din faina, drojdie, apa, sare si putin ulei. Drojdia proaspata se freaca cu putina sare, turnam apa incazita (la temperatura degetului), amestecam si adaugam faina, framantam aluatul cu mana, punem putin ulei si framantam pana avem un aluat molicel care se desprinde usor de mana, il lasam la dospit acoperit cu un prosop.

2
Done

Pasul 2

Ciupercile curatate de coaja si coditele le taiem si le sotam putin in tigaie in putin ulei.
In tava unsa cu unt intindem cu mana uniform aluatul, peste care punem preparatele taiate felii, ciupercile, ardeii, sare, ouale batute peste care radem cascaval si ornam cu rosii.

3
Done

Pasul 3

Punem tava in cuptorul incalzit la foc mic la inceput, dupa 30 min la foc mediu.
Este pufoasa si gustoasa.

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Piept de pui cu legume
next
Spaghete cu carne de pui
previous
Piept de pui cu legume
next
Spaghete cu carne de pui

Add Your Comment

Translate »