0 0
Piept de pui cu fasole pastai

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 gr fasole pastai
2 buc- dezosat piept de pui
1 buc ceapa
50 ml Ulei
1 buc mic cartofi
250 ml suc de rosii
Sare
ardei iute

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piept de pui cu fasole pastai

  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Piept de pui cu fasole pastai – pastai cu carne de pui

Piept de pui cu fasole pastai – reteta usor de facut, fara grasimi.
Avem nevoie de un piept de pui dezosat, pastai congelate sau la borcan, ceapa si Suc de rosii.
Putin usturoi pisat la final si cateva condimente si pranzul este gata.
Cum se face Piept de pui cu fasole pastai urmati pasii din reteta.
piept de pui cu fasole -reteta
piept de pui cu fasole -reteta
(Visited 150 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Spalam pieptul de pui si il portionam in 8 bucati.
In uleiul incins il rumenim putin pe ambele parti.
Ceapa taiata marunt se pune peste carne, amestecam si adaugam pastaile congelate si o cana cu apa.
Punem un capac si lasam sa fiarba. Cartoful taiat cubulete mici il pun in cratita la fiert, va ajuta sosul sa fie mai legat, nu voi pune faina.

2
Done

Incercam pastaile daca sunt fierte si turnam sucul de rosii. Voi adauga ardei iute taiat marunt ca sa fie putin picant. Lasam sa fiarba, gustam si potrivim de sare. Putin usturoi pisat pus la final va da o aroma si un gust aparte. Sosul este suficient de scazut si pranzul este gata.
Sa aveti pofta.

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Dovleac copt
next
Blat de rulada
previous
Dovleac copt
next
Blat de rulada

Add Your Comment

Translate »