0 0
Piept de curcan la cuptor

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
600 gr piept de curcan
3 linguri ulei de masline
150 ml vin alb
1 buc ceapa
1 buc Morcov
300 ml suc de rosii
5 gr rozmarin
1 gr Piper
1 gr Sare

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piept de curcan la cuptor

  • 3 h
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Piept de curcan la cuptor

Piept de curcan la cuptor cu sos de rosii si fasole verde sote – un pranz delicios.

Pieptul de curcan se pune intr-un bait din vin alb si condimente doua ore la rece si apoi se gateste in cuptor.

Cum se face Piept de curcan la cuptor si fasole pastai sote puteti urma pasii din reteta.

piept de curcan la cuptor-reteta
Piept de curcan la cuptor-reteta

Piept de curcan la cuptor cu fasole sote-reteta
Piept de curcan la cuptor cu fasole sote -reteta

(Visited 75 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Pasul 1

Intr-un bol punem 2 linguri de ulei, rozmarin, sare, piper si vin alb facem un sos, ungem bucata de piept cu acest sos, acoperim bolul cu o folie si lasam la rece 2h.
Daca nu va place aroma de rozmarin folositi cimbru.

2
Done

Pasul 2

Incingem intr-o cratita 1 lingura de ulei de masline, calim ceapa taiata fin si morcovul cubulete, cand ceapa este sticloasa adaugam sucul de rosii, sare si piper dupa preferinte, lasam sosul sa fiarba 10 min, aromatizam cu usturoi si il lasam deoparte, il vom folosi mai tarziu.

3
Done

Pasul 3

Punem carnea de curcan intr-o tava impreuna cu sosul in care a stat, adaugam 200 ml de apa, acoperim vasul cu folie de aluminiu sau cu capac si punem in cuptor 40 min.
Putem intoarce carnea din cand in cand, adaugam sosul de rosii pe care l-am facut, acoperim si mai lasam in cuptor 15 min.

4
Done

Pasul 4

Scoatem carnea o portionam si strecuram sosul.
Serviti cald cu garnitura de fasole verde sote si salata de sezon.
Fasole verde congelata direct in tigaia cu unt, cu capac se lasa la foc pana se inmoaie,se amesteca cu o lingura adaugam sare si usturoi pisat.

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Tort Diplomat
previous
Reteta TORT DIPLOMAT [Prajitura DIPLOMAT]
next
Papanasi prajiti
Tort Diplomat
previous
Reteta TORT DIPLOMAT [Prajitura DIPLOMAT]
next
Papanasi prajiti

Add Your Comment

Translate »