0 0
Piept de bibilica la tigaie [GRILL]

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

1 buc piept de bibilica
marinata
100 ml vin rosu
2 linguri ulei de masline
1 lingura miere de albine
2 linguri sos de soia
5-6 catei usturoi
cimbru
Piper
Sare
chili

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piept de bibilica la tigaie [GRILL]

  • Easy

Ingredients

  • marinata

Directions

Share

Piept de bibilica la tigaie [GRILL] – cu legume la cuptor

Piept de bibilica la tigaie [GRILL] – piept de bibilica marinat 4 ore apoi fript pe grill.

Carnea de bibilica este considerata o delicatesa, se aseamana cu carnea de vanat. Am lasat cateva ore pieptul la fezandat intr-o marinata din; vin rosu, ulei de masline, miere de albine, sos de soia, cimbru, usturoi, sare, piper, chili. L-am scurs si l-am pus pe tigaia [grill] incinsa.

Poate va intrebati unde am gasit piept de bibilica ? Am avut o pasare intraga, am oprit pieptul si…. Bibilica la cuptor, daca aveti o pasare intreaga puteti incerca Bibilica umpluta la cuptor..

Cum se face Piept de bibilica la tigaie [GRILL] urmati pasii din reteta.

piept de bibilica la tigaie[GRILL]-reteta
piept de bibilica la tigaie[GRILL]-reteta
Serviti friptura cu Legume la cuptor, si salata de sezon sau Gogonele murate- Muraturi in saramura.

(Visited 976 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Dezosam pieptul de bibilica si il punem intr-o punga. Amestecam toate ingredientele pentru marinata intr-un bol, vinul rosu, sosul de soia, mierea de albine, usturoi pisat, un praf de sare, piper, cimbru,chili si uleiul de masline. Rasturnam compozitia in punga peste piept si lasam la rece 4 ore.

2
Done

Scurgem pieptul de marinata.

3
Done

Si frigem pe tigaia incinsa la foc mijlociu pe ambele parti.

4
Done

Se portioneaza calda si se serveste cu legume la cuptor si salata.
Pofta buna!

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

Average Rating:
(5)
Total Reviews: 2
Milana

Ai mentionat in reteta "poate va intrebati de unde am luat pieptul de bibilica". Fara sa fac reclama vreunei firme, am gasit in supermarket (si in cel care incepe cu C si in cel cu K, parca si in A, am vazut) sunt si bibilici intregi in niste caserole din plastic, dar si piept separat in ambalaj vidat din acela metalizat auriu. Si pulpe aveau separat. Chiar au inceput sa se gaseasca acum. Daca vreti exact denumirea firmei, puteti sa ma contactati, nu as vrea sa para ca fac reclama aici. Pofta buna! ;)

ChefGeorgeta

O friptura mai deosebita, frageda si gustoasa
O cina deosebita de 8 Martie

Omleta la cuptor
previous
Omleta la cuptor
Paste carbonara
next
Paste carbonara
Omleta la cuptor
previous
Omleta la cuptor
Paste carbonara
next
Paste carbonara

One Comment Hide Comments

Ai mentionat in reteta “poate va intrebati de unde am luat pieptul de bibilica”. Fara sa fac reclama vreunei firme, am gasit in supermarket (si in cel care incepe cu C si in cel cu K, parca si in A, am vazut) sunt si bibilici intregi in niste caserole din plastic, dar si piept separat in ambalaj vidat din acela metalizat auriu. Si pulpe aveau separat. Chiar au inceput sa se gaseasca acum. Daca vreti exact denumirea firmei, puteti sa ma contactati, nu as vrea sa para ca fac reclama aici. Pofta buna! 😉

Add Your Comment

Translate »