0 0
Pastrav la gratar

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
pastrav
Sare
Piper
ulei de masline
lamaie

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pastrav la gratar

  • Serves 5
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Pastrav la gratar

Pastrav la gratar – O reteta usor de preparat, o masa cu peste gustoasa si sanatoasa.

Am ales pastravul pentru o duminica de dezlegare la peste si un gratar cu prietenii.

Fript pe jarul cu carbuni cu mamaliguta, lamaie si usturoi. Un deliciu.

Cum se face un Pastrav la gratar urmati pasii din reteta.

 

pastrav la gratar-reteta
pastrav la gratar-reteta
(Visited 155 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Cam toti cumparam pastravul din supermarket si il gasim gata eviscerat, dar il curatam de solzii cei mici, il spalam bine si ii lasam la scurs pe un prosop.
Il crestam pe ambele parti si presaram in interior sare mare, piper si ulei de masline.
Aprindem gratarul inainte de a pregati pestele sa se incinga bine carbunii.

2
Done

Am uns cu ulei gratarul pentru a nu se lipi pestii sau se poate unge cu o bucata de slanina.
Asezam pestii dar lasam spatiu intre ei.

3
Done

Lasam cateva minute si cand se dezlipesc cu usurinta de gratar ii intoarcem.

4
Done

Pastravul este bine fript, il scotem pe o tava.
Pe gratarul incins punem si rumenim si felii de mamaliga.

5
Done

Servim cald cu lamaie, usturoi si mamaliga la gratar.
Un vin alb este indicat.

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

Average Rating:
(5)
Total Reviews: 1
ChefGeorgeta

Gustos si delicios
Incercati-l, la gratarul cu carbuni are un gust deosebit, zemos si gustos.

previous
Iahnie de fasole cu carnati
Fasole batuta
next
Fasole batuta
previous
Iahnie de fasole cu carnati
Fasole batuta
next
Fasole batuta

Add Your Comment

Translate »