0 0
Paine pufoasa la masina de facut paine

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 gr faina alba
10 gr proaspata drojdie
350 ml apa
1lingurita Sare
1 lingurita Zahar
20 gr unt
2linguri Ulei
20gr seminte amestec

Paine pufoasa la masina de facut paine

Cuisine:

    pufoasa si sanatoasa

    • 2h si 10min
    • Serves 1
    • Easy

    Ingredients

    Directions

    Share

    Paine pufoasa la masina de facut paine

    Paine pufoasa la masina de facut paine – o paine sanatoasa facuta in casa fara E-uri.

    paine de casa la masina de facut paine-reteta
    paine de casa la masina de facut paine-reteta

    Daca doriti o paine buna si nu doriti sa framntati cu mana va recomand o masina de facut paine.

    Putem folosi drojdie uscata care se pune odata cu faina dar si drojdie proaspata, aceasta se sfarama si se amesteca cu apa calduta, sare si zahar.

    Uleiul se pune la framantat pentru a ne se lipi aluatul de vas dar si pentru a se desprinde cu usurinta dupa coacere.

    Cu ingredientele din reteta avem o paine de 800gr (plus minus cateva grame).

    gramaj produs final -reteta
    gramaj produs final -reteta

    urmariti pasii din reteta pentru o Paine pufoasa la masina de facut paine.

     

    Steps

    1
    Done

    In vasul de coacere fixati paleta de framintare.
    Incalziti apa cam la temperatura degetului, puneti in vas apa, drojdia sfarmata, sare si zahar.
    Amestecati putin (rotiti vasul de cateva ori ) apoi adaugati faina, untul taiat cubulete si semintele.
    Puneti vasul in masina si programati.
    Eu am o masina de facut paine Panasonic o voi programa la meniul 4 timpul de coacere este de 2h si 10min.

    2
    Done

    La inceput masina va amesteca si framanta ingredientele, acum puteti pune si uleiul. Aluatul nu se va lipi de vas si se va desprinde dupa coacere mai usor.

    3
    Done

    Dupa timpul de coacere se scote vasul din masina si se mai lasa 2-3 min, sa se abureasca apoi se intoarce si se scutura vasul pentru a scoate painea. Atentie este fierbinte.

    4
    Done

    ChefGeorgeta

    Recipe Reviews

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    previous
    Cheesecake cu visine
    next
    Ardei umpluti cu varza
    previous
    Cheesecake cu visine
    next
    Ardei umpluti cu varza

    Add Your Comment

    Translate »