0 0
Paine de casa cu seminte

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
800 gr Faina alba
50 gr drojdie
2 gr Sare
2 lingurite seminte de in
2 lingurite seminte de susan
2 lingurite seninte de chia
20 ml Ulei

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Paine de casa cu seminte

Cuisine:
    • 95 min
    • Serves 2
    • Medium

    Ingredients

    Directions

    Share

    Paine de casa cu seminte

    Paine de casa cu seminte – Paine de casa facuta din faina de grau macinat la moara cu seminte de in, susan si chia.  Sanatoasa, gustoasa si hranitoare. Si ce aroma …

    Cum se face Paine de casa cu seminte urmati pasii din reteta.

    Paine de casa cu seminte - reteta
    Paine de casa cu seminte – reteta
    Paine de casa cu seminte - vezi reteta
    Paine de casa cu seminte – vezi reteta

    Va recoman si Paine de casa cu seminte de dovleac si floarea soarelui.

    (Visited 26 times, 1 visits today)

    Steps

    1
    Done

    Pasu 1

    Dizolvam drojdia intr-un castron cu sare si putin zahar (2 gr) adaugam apa 600 ml calduta si amestecam.

    2
    Done

    Pasul 2

    Cernem faina si o turnam in ploaie peste drojdie amestecand la inceput cu furculita si cand se ingroasa cu mana, adaugam semintele si framantam. Dupa ce am pus toata faina adaugam uleiul putin cate putin framantam pana aluatul este moale, se dezlipeste cu usurinta de maini si de vasul in care este framantat.

    3
    Done

    Pasul 3

    Acoperim vasul cu un servet de bucatarie si il lasam la cald sa creasca 20-30 min.
    Presaram faina pe masa din bucatarie, rasturnam aluatul si il impartim in doua.
    Fiecare bucata in forma de sul o punem in tava tapetata cu faina sau cu hartie o lasam sa creasca si in tava 15 min.

    4
    Done

    Pasul 4

    Introducem tavile in cuptorul incalzit si lasam la copt 60 min la foc mic.
    Incercam painea cu un pai de scobitor (sau cu un bat pentru frigaruie) aluatul nu trebuie sa se lipeasca de pai. Se scoate din tava si se acopera cu un servet.
    Acestei arome nu-i poti rezista. Incercati-o.

    ChefGeorgeta

    Recipe Reviews

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    previous
    Rulada din muschi de porc
    next
    Ciuperci umplute
    previous
    Rulada din muschi de porc
    next
    Ciuperci umplute

    Add Your Comment

    Translate »