0 0
Oua posate cu spanac

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
600 gr spanac proaspat
5 buc oua
100 gr ceapa
2 linguri smantana
1 lingura otet
2 gr Sare
2 gr Piper

Oua posate cu spanac

Cuisine:

    Preparat usor si sanatos

    • 15 min
    • Serves 4
    • Medium

    Ingredients

    Directions

    Share

    Oua posate cu spanac

    Oua posate cu spanac – reteta rapida, un preparat simplu, gustos si plin de vitamine.

    Se poate servi la micul dejun sau la pranz in orice anotimp. Profitati de frunzele proaspete de spanac si daca aveti mai mult il puteti congela si folosi in anotimpul rece.

    Cum se fierbe spanacul si cum se face Oua posate cu spanac urmati pasii din reteta.

    oua posate cu spanac - reteta
    Oua posate cu spanac – reteta

    Steps

    1
    Done

    Pasul 1

    Spanacul il spalam frunza cu frunza pentru a inlatura tot pamantul dintre nervuri.
    Punem 1l de apa la fiert cu sare, cand apa fiebe adaugam spanacul, lasam 5 min sa fiarba, scoatem si lasam la scurs.

    2
    Done

    Pasul 2

    Ceapa taiata marunt o prajim in ulei, punem spanacul tocat si amestecam, in cateva minute ceapa si spanacul sunt moi, condimentam cu sare si piper, turnam un ou batut amestecand continu si innobilam preparatul cu 2 linguri cu smantana.

    3
    Done

    Pasul 3

    Intr-un vas punem 1l de apa cu sare la fiert adaugam otetul si cu un tel facem un vartej, ridicam telul si punem cate un ou lasam focul la mic, adunam cu o lingura albusul catre galbenus si fierbem 2-3 min, scoatem oul cu o paleta si il punem peste spanac.
    Avem un preparat sanatos si plin de vitamine. Se poate servi la micul deun sau la pranz.

    4
    Done

    ChefGeorgeta

    Recipe Reviews

    Average Rating:
    (5)
    Total Reviews: 1
    ChefGeorgeta

    Oua posate cu spanac – reteta rapida, un preparat simplu, gustos si plin de vitamine.

    previous
    Pilaf de orez de post cu legume si ciuperci
    next
    Tort inimioara
    previous
    Pilaf de orez de post cu legume si ciuperci
    next
    Tort inimioara

    Add Your Comment

    Translate »