0 0
Negresa cu nuci si stafide

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
300 gr Faina alba
4 linguri cacao pudra
150 gr Zahar alb
250 ml apa
50 gr nuca macinata
1 pliculet Praf de copt Dr.oetker
4 linguri gem din fructe
50 ml Ulei floarea soarelui
50 gr Stafide aurii
1 fiola esenta de rom Dr. oetker

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Negresa cu nuci si stafide

Gust profund de cacao si stafide.

  • 55 min
  • Serves 8
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

negresa cu nuci si stafide reteta
negresa cu nuci si stafide reteta de post
negresa cu nuci si stafide reteta gustoasa
negresa cu nuci si stafide reteta cu glazura de ciocolata
negresa cu nuci si stafide reteta
negresa cu nuci si stafide reteta by retetedupaingrediente.ro

Negresa cu nuci si stafide reteta

Prajitura pufoasa cu aroma de cacao si rom.

Un desert numai bun in zi de post daca nu o gazuram cu ciocolata.

(Visited 486 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Pusul 1

Amesteca faina cu praful de copt si cacao intr-un castron.
Stafidele le tinem 10 min in putina apa calda.

2
Done

Pasul 2

Luam un bol in care punem o cana cu apa, turnam zaharul si uleiul si cu un tel amestecam putin pentru a se dizolva zaharul. Adaugam gemul, stafidele, miezul de nuca si esenta de rom si omogenizam.

3
Done

Pasul 3

Peste aceasta compozitie punem faina si amestecam incet cu telul pana se incorporeaza toata faina, vom avea un aluat moale (ca o smantana).
Turnam aluatul intr-o tava tapetata cu hartie, punem tava in cuptor la foc mic.
Dupa 45 min pute-ti pregati si o cafea impreuna sunt un deliciu.

4
Done

Inainte de a o portiona pute-ti topi ciocolata si turnati pe suprafata prajituri. Taiati dupa ce s-a racit ciocolata.

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

Average Rating:
(5)
Total Reviews: 1
ChefGeorgeta

Pofta buna!

previous
Ficatei de pui sote cu orez si legume
next
Musaca cu carne de porc
previous
Ficatei de pui sote cu orez si legume
next
Musaca cu carne de porc

Add Your Comment

Translate »