0 0
Musaca cu carne de porc

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 gr carne tocata de porc
100 gr ceapa
50 gr Morcov
2 kg cartofi galbeni
4 buc oua
1 leg Marar
2 gr Piper
2-3 gr Sare
200 ml Ulei
1/2 buc ardei iute
1/2 buc Ardei gras rosu sau kapia

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Musaca cu carne de porc

Cuisine:
    • 60 min
    • Serves 8
    • Medium

    Ingredients

    Directions

    Share

    Musaca cu carne de porc

    Musaca cu carne de porc-reteta
    Musaca cu carne de porc-reteta

    Musaca cu carne de porc – un pranz gustos, se poate servi si rece.

    Eu fac Musaca cu carne de porc cu cartofi prajiti. Se poate prepara si din cartofi fierti, ii fierbeti in coaja, ii lasati sa se raceasca si dupa ce ii curatati il taiati felii.

    Reteta este usor de preparat. Puneti straturi alternative de cartofi si compozitie din carne tocata si deasupra la final oua batute si branza rasa sau cascaval.

    Cum se face Musaca cu carne de porc gasiti in pasii din reteta.

    Musaca cu carne de porc-vezi reteta

    (Visited 92 times, 1 visits today)

    Steps

    1
    Done

    Pasul 1

    Curatam si spalam legumele, ceapa o taiem marunt, morcovul il radem fin si cartofii rondele.
    Intr-o tigaie cu ulei incins punem ceapa si morcovul la calit, cand ceapa devine sticloasa adaugam carnea tocata si amestecam. Lasam la foc mic pana scade apa pe care o lasa carnea, condimentam si o lasam sa se raceasca.

    2
    Done

    Pasul 2

    Cartofii ii prajim pe jumatate si ii lasam la scurs. Luam un vas termorezistent si tapetam partea de jos si peretii cu un strat de cartofi. In compozitia din carne adaugam 2 oua si verdeata si o punem peste patul de cartofi din vas.

    3
    Done

    Pasul 3

    Acoperim carnea cu un strat de cartofi, ungem suprafata cu 2 oua batute, condimentam cu sare, piper si ornam cu ardei rosu, ardei iute, rosii...puteti rade si branza.

    4
    Done

    Pasul 4

    Punem vasul pe grilajul din mijloc al cuptorului preincalzit, la foc mic 45 min.
    Servim preparatul cald cu muraturi sau castraveti in otet.

    ChefGeorgeta

    Recipe Reviews

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    previous
    Negresa cu nuci si stafide
    next
    Oua posate cu spanac
    previous
    Negresa cu nuci si stafide
    next
    Oua posate cu spanac

    Add Your Comment

    Translate »