0 0
Mazare cu carne de porc

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 gr mazare
500 gr Pulpa de porc
1 buc ceapa
1 buc Morcov
200 ml suc de rosii
50 ml Ulei
Sare
Piper

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Mazare cu carne de porc

  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Mazare cu carne de porc

Mazare cu carne de porc– reteta usor de preparat.

Un fel principal pe care poti sa il prepari daca vrei sa diversifici meniul, cu carne de porc si mazare congelata. Putem folosi si mazare conservata la borcan sau cutie, o vom scurge de zeama si o clatim cu apa rece. Mazarea congelata nu se dezgheata, se adauga peste carne asa cum este congelata.

Cum se face Mazare cu carne de porc urmati pasii din reteta.

mazare cu carne de porc- vezi reteta
mazare cu carne de porc- vezi reteta

(Visited 208 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Pulpa de porc se portioneaza si se rumeneste putin in uleiul incins pe ambela parti.

2
Done

Se taie marut ceapa si rondele morcovul.
Punem legumele peste carne si le sotam impreuna cam 5 min.

3
Done

Adaugam mazarea congelata direct din punga, turnam 100 ml de apa si lasam sa fiarba.
Cand carnea si mazarea sunt patrunse adaugam sucul de rosii, sarea si piperul. Un varf de faina alba dizolvata in putina apa rece puteti pune daca sosul este slabut, putin zahar va indulci gustul preparatului cam cat luati cu varful degetelor si cateva fire de marar taiate marunt deasupra si masa este gata.
Pofta buna !

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Broccoli la cuptor
previous
Broccoli la cuptor
Mananc sanatos
next
Mananc sanatos
Broccoli la cuptor
previous
Broccoli la cuptor
Mananc sanatos
next
Mananc sanatos

Add Your Comment

Translate »