• Home
  • Mancare de vinete
0 0
Mancare de vinete

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Mancare de vinete

  • Medium

Directions

Share

Beneficii uimitoare care le aduce mancarea de vinete

Mancare de vinete are gamă unică de beneficii pentru sănătate, inclusiv capacitatea de a ajuta la construirea oaselor puternice și prevenirea osteoporozei, reducerea simptomelor anemiei și creșterea cunoașterii. Mancare de vinete imbunătățește sănătatea cardiovasculară și protejează sistemul digestiv. Mancare de vinete este buna pentru pierderea in greutate, gestionarea diabetului zaharat, reducerea stresului, protejarea nou-nascutilor de defecte de nastere si chiar prevenirea cancerului. Beneficii din mancare de vinete.

Beneficiile minunate pentru sănătate ale vinetelor sunt în primul rând derivate din conținutul lor de vitamine, minerale și nutrienți. Mancarea de vinete este bogata sursa de vitamina C, vitamina K, vitamina B6, tiamina, niacin, magneziu, fosfor, cupru, fibre dietetice, acid folic, potasiu si mangan. Ele conțin, de asemenea, aproape nici colesterol sau grăsimi saturate.

Mancare de vinete
Mancare de vinete

Beneficiile de sănătate ale vinetelor

Beneficiile de sănătate ale vinetei includ următoarele:

Digestie

Vinetele, la fel ca multe alte legume, sunt mari surse de fibre dietetice, un element necesar în orice regim alimentar echilibrat. Fibrele sunt esențiale pentru sănătatea gastrointestinală, precum și pentru mișcările normale ale intestinului. Îmbogățește scaunul astfel încât să treacă mai ușor prin tractul digestiv, stimulând în același timp mișcarea peristaltică, contracția mușchilor netezi care ajută hrana scoasă din corp. În cele din urmă, fibrele stimulează secreția de sucuri gastrice care facilitează absorbția nutrienților și prelucrarea alimentelor. Fibrele au fost, de asemenea, legate de reducerea bolilor de inima, de asemenea, deoarece elimina o parte din colesterolul LDL proasta care poate bloca arterele si venele, ducand la ateroscleroza, infarct miocardic si accidente vasculare cerebrale.

Pierdere în greutate

Deoarece vinetele conțin o cantitate minimă de grăsimi, ele sunt o hrană foarte sănătoasă pentru persoanele care încearcă să piardă în greutate sau să lupte cu probleme de obezitate. Fibra este, de asemenea, foarte umplută, ceea ce inhibă eliberarea ghrelinului, hormon peptidic care stimulează apetitul. Prin umplerea și reducerea apetitului, șansele de supraalimentare sunt mult reduse, astfel că încercările de scădere în greutate sunt mai bune.

Prevenirea cancerului

Împreună cu efectele benefice ale fibrelor, vinetele sunt, de asemenea, mari surse de antioxidanți, una dintre cele mai bune linii de apărare ale organismului împotriva unei largi varietăți de boli și condiții. Mancarea de vinete conține vitamina C, care este o parte esențială a sistemului imunitar, deoarece stimulează producerea și activitatea celulelor albe din sânge. De asemenea, vinetele conțin mangan, care este un antioxidant natural și un mineral esențial. Corpul tau poate beneficia de nasunin si acid clorogenic, doi antioxidanti organici care sunt oarecum neobisnuiti, dar au avut activitate inhibitoare impotriva radicalilor liberi, precum si calitati antivirale si antibacteriene. Radicalii liberi sunt produsele secundare ale metabolismului celular care pot ataca celulele sănătoase și pot deconstrui ADN-ul în celule potențial cancerigene. Având niveluri ridicate de antioxidanți în corpul vostru se va asigura că organele sunt protejate de infecții dăunătoare și boli, inclusiv cancer și boli de inimă. Nasunin, care este o antocianină, a fost asociat în mod specific cu inhibarea comportamentului dăunător în creier. Radicalii liberi sunt parțial responsabili pentru degenerarea neurală și apariția bolii Alzheimer și a demenței. Studiile s-au axat în principal pe efectele nazuninei asupra animalelor, dar este o veste foarte încurajatoare pentru cei care suferă de tulburări cognitive.

Alina Retete

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Snitel de vinete
previous
Snitel
Mancare de mazare
next
Mancare de mazare
Snitel de vinete
previous
Snitel
Mancare de mazare
next
Mancare de mazare

Add Your Comment

Translate »