• Home
  • Mancare de linte rosie
0 0
Mancare de linte rosie

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Mancare de linte rosie

  • Medium

Directions

Share

Mancarea de linte rosie si beneficiile ei.

Lintea rosie se găteste relativ repede și furnizează o sursă importantă de proteine. O portie de 1 ceasca de linte rosie contine 230 de calorii, dar ele sunt extrem de hranitoare. Leintea roșie furnizează substanțe nutritive care vă îmbunătățesc sănătatea și vă ajută să pierdeți greutatea.

Mancare de linte rosie
Mancare de linte rosie

Fibre din mancare de linte rosie

Fibrele sunt importante pentru pierderea în greutate în două moduri. Umple stomacul, împiedicând foamea după ce mănâncă și, de asemenea, încetinește consumul de carbohidrați în momentul în care intră în sânge.

Macronutrienti din mancare de linte rosie

17,9 grame de proteine dintr-o ceașcă de linte roșu încetinesc intrarea celor 40 de grame de carbohidrați în sânge, ceea ce este important pentru evitarea dezechilibrării zahărului din sânge care contribuie la creșterea în greutate. Atunci când organismul procesează proteinele și carbohidrații, sau zahărul, simultan, acesta poate răspunde eficient la noi depozite de glucoză, ceea ce menține fluxul energetic al organismului constant. Energia constantă reduce pofta de mancare, care contribuie la creșterea în greutate.

Indicele glicemic

Indicele glicemic, sau măsura impactului unui produs alimentar asupra zahărului din sânge, al lintei roșii este scăzut. Un studiu efectuat de cercetătorii de la Universitatea din Toronto în 1988 a constatat că participanții care au mâncat linte roșie pentru cină au folosit glucoza în ziua următoare în timpul micului dejun mai eficient decât cei care au consumat alimente bogate în indicele glicemic. Consumul de alimente cu conținut scăzut de glicemie are ca rezultat un efect de domino care îmbunătățește eficiența energetică în timpul meselor succesive. În timp, inclusiv mai multe alimente, cum ar fi lintea roșie, în dieta vă vor ajuta să vă echilibrați energia și obiceiurile alimentare.

 

Alina Retete

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Mancare fara carne
previous
Mancare fara carne
Mancare de cartofi
next
Mancare de cartofi
Mancare fara carne
previous
Mancare fara carne
Mancare de cartofi
next
Mancare de cartofi

Add Your Comment

Translate »