0 0
Mancare de gutui

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Mancare de gutui

Features:
  • Medium

  Directions

  Share

  Mancare de gutui pentru sanatate

  Mancare de gutui
  Mancare de gutui

  Mancare de gutui dulce. Dacă nu ați mai încercat o mancare de gutui înainte, s-ar putea să fiți surprins să știți că este plină cu diferite substanțe nutritive. Mancarea de gutui este cunoscuta pentru conținutul de vitamină C, zinc, potasiu, cupru, fier și fibre. Mancare de gutui aduce beneficii diferite sănătății dvs. în următoarele aspecte:

  Gestionarea greutății

  Gutuia este bogata in fibre, o substanta dietetica care ajuta la mentinerea in greutate si prevenirea supraalimentarii. Un singur fruct mic oferă 7% din valoarea recomandată zilnic pentru fibre.

  Sănătatea digestivă

  Datorită conținutului de fibre in gutui, sănătatea dvs. digestivă poate fi în măsură să înflorească. Fibrele reprezintă o componentă importantă în prevenirea problemelor comune ale stomacului, cum ar fi boala inflamatorie intestinală sau diverticulita. Fibrele ajută, de asemenea, să normalizeze mișcările intestinului, ajutând astfel la scăderea șanselor de a dezvolta constipație 

  Menținerea presiunii sanguine

  Potasiul este un vasodilatator binecunoscut, ceea ce înseamnă că poate ajuta arterele să se relaxeze pentru a ajuta la menținerea tensiunii arteriale în intervalul sănătos și pentru a reduce tulpina generală a sistemului cardiovascular. Din fericire, gutuia conține o cantitate generoasă de potasiu.

  Stimularea sistemului imunitar

  Gutuia este cunoscut pentru conținutul său de vitamina C, care este un instrument eficient în stimularea sistemului imunitar. Vitamina C funcționează ajutând la creșterea cantității de celule albe din sânge, oferindu-vă o armată mai mare de apărători împotriva microbilor care cauzează boli.

  Cum este gatita mancarea de gutui?

  Puteți găti gutuia în mai multe feluri, în funcție de cât de creativ sunteti. Puteți schimba aroma de gutui  pur și simplu prin schimbarea ingredientului. De exemplu, puteți adăuga ghimbir în apă pentru a da fructelor o aroma picantă. De asemenea, poate merge bine cu carnea de porc și alte feluri de mâncare savuroase, mai ales când este amestecată împreună cu strugurii și o creanguta de rozmarin.

  Alina Retete

  Recipe Reviews

  There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
  previous
  Salata de spanac cu oua si germeni de ridiche
  Peste prajit
  next
  Peste prajit
  previous
  Salata de spanac cu oua si germeni de ridiche
  Peste prajit
  next
  Peste prajit

  Add Your Comment

  Translate »