0 0
Gulas unguresc

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Gulas unguresc

  • Medium

Directions

Share

Gulas unguresc traditional

Gulas unguresc traditional,reteta clasica. Gulas unguresc din carne de vita cu cartofi este o mancare clasica din bucataria maghiara.Aici gasiti o reteta de gulas unguresc clasica.

Gulas unguresc
Gulas unguresc

Ingrediente:

  • 600g de picior de vita
  • 300g de ceapă     
  • 2 morcovi mari     
  • 1 napi mare
  • 1 țelină mică     
  • 400g cartofi
  • 1 linguriță de ardei iute
  • 0,5 linguriță de boia picantă     
  •  sare
  • 1 lingurita de chimen
  • 2 frunze de dafin     
  • 1 linguriță piper negru (proaspăt măcinat)     
  • 1 rosie mica
  •  boia
  • 3 catei usturoi
  • 900g de untură
  • 0,5 patrunjel     
  • 5 bucăți de frunză de țelină     
  • 2,5 l apă
  • 1 ou     
  • 80 g făină fină    

Mod de preparare:

  1. Tăiați ceapa în cuburi mici. Clătiți carnea, ștergeți-o și tăiați-o încubulete  de 2 cm.
  2. Se toarna grasimea impreuna cu  ceapa, se amesteca cu ardei gras, se toarna  1,5 l de apa, apoi se pune pe foc.
  3. Apoi se adaugă carnea de vită și se amestecă până la albire. Se adauga sare, piper, adaugati usturoiul, rosiile mici cubulete, piperul, frunza de dafin.
  4. Acoperiți cu capacul  timp de 90 de minute.
  5. Apoi puneți legumele: morcovii si napi tăiați în bucăți, țelină tocată, cartofi, pătrunjel tocat și frunza de  țelină, turnați 2 litri de apă
  6. Să lasape foc încă 50 de minute. Se amesteca cu lingura timp de 10 minute.

Pofta buna!

(Visited 278 times, 1 visits today)

Alina Retete

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Peste la cuptor
previous
Peste la cuptor
next
Crema cu mascarpone si frisca
Peste la cuptor
previous
Peste la cuptor
next
Crema cu mascarpone si frisca

Add Your Comment

Translate »