• Home
  • Prajituri
  • Gogosi pufoase cu iaurt si praf de copt (Gogosi Fara Lapte – Gogosi Fara Drojdie) Reteta
0 0
Gogosi pufoase cu iaurt si praf de copt (Gogosi Fara Lapte – Gogosi Fara Drojdie) Reteta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
200 gr iaurt
150 gr Faina
1 buc oua
1 lingurita Praf de copt
esenta de rom
300 ml Ulei
zahar pudra

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Gogosi pufoase cu iaurt si praf de copt (Gogosi Fara Lapte – Gogosi Fara Drojdie) Reteta

Gogosi Simple -Gogosi Fara Lapte - Gogosi Fara Drojdie

Cuisine:

    Gogosi Pufoase cu iaurt, Fara Lapte, Fara Drojdie

    • 15
    • Serves 40
    • Easy

    Ingredients

    Directions

    Share

    Gogosi pufoase cu iaurt – gogosi cu lingura

    Gogosi pufoase cu iaurt – reteta simpla si usor de preparat. Cu 200 gr de iaurt, un ou, faina si esente putem face un desert ieftin si rapid. Gogosi pufoase fara drojdie, cu putin praf de copt.

    Cum se fac Gogosi pufoase cu iaurt urmariti pasii din reteta.

    gogosi cu iaurt
    gogosi pufoase cu iaurt – vezi reteta

    Gogosi cu iaurt

    Gogosi cu iaurt pufoase. Gogosi fara lapte, gogosi pufoase cu linguragogosi fara laptegogosi fara drojdiegogosi pufoase fara drojdie

    gogosi cu iaurt
    gogosi pufoase cu iaurt-reteta
    (Visited 2,730 times, 1 visits today)

    Steps

    1
    Done

    Aluat gogogi

    Iaurtul se amesteca cu oul, sare si esente, apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt.
    Se bat bine pana se incorporeaza toate.
    Aluatul nu se mai lasa la crescut.

    2
    Done

    Gososi Pufoase

    Se prajesc in uleiul incins. Din aluat luam o bucatica cam cat un bob si il punem in ulei, daca iese la suprafata si se rumeneste se pot pune si gogosile.
    Cu o lingurita se ia din aluat de pe marginea aluatului si se pun in ulei. Lingurita se inmoaie de fiecare data putin in ulei.
    Nu se mai amesteca in aluat.

    3
    Done

    Gogosi

    Gogosile se coc 2-3 min si se rumenesc intorcandu-le.
    Se scot cu o paleta si se pudreaza cu zahar pudra. Se servesc calde.

    ChefGeorgeta

    Recipe Reviews

    Average Rating:
    (5)
    Total Reviews: 1
    ChefGeorgeta

    Gogosi pufoase si vanilate, ne poate aduce aminte de copilarie cand mama ne facea niste gogosi cu lingura. Rapide si econome.

    previous
    Inimioara dulce din gris
    next
    Bibilica umpluta la cuptor
    previous
    Inimioara dulce din gris
    next
    Bibilica umpluta la cuptor

    Add Your Comment

    Translate »