0 0
Ficat de porc la tigaie

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
300 gr ficat de porc
10 ml Ulei
200 gr amestec legume mexicane
20 gr unt
Sare
Piper

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ficat de porc la tigaie

  • 15 min
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Ficat de porc la tigaie – cu amestec mexican

O cina rapida- Ficat de porc la tigaie se prepara rapid.

Fiacatul de porc se taie felii subtirele cam de un deget si se rumenesc in tigaiea unsa cu ulei.

Legumele congelate se soteaza in putin unt si se servesc alaturi de friptura.

ficat de porc la tigaie cu legume-reteta
ficat de porc la tigaie cu legume-reteta

Cum se face Ficat de porc la tigaie cu legume mexicane urmareste pasii din reteta.

(Visited 131 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Ficatul de porc se spala si se sterge prin tamponare cu servetele de bucatarie.
Se portioneaza in felii grosute de un deget.
Ungem tigaia cu ulei si o punem pe foc, lasam un minut si punem feliile de ficat. Frigem pe ambele parti apoi punem sare.

2
Done

Putem pune alaturi o alta tigaie pentru legume. Putin unt si legumele congelate lasate in tigaie, amestecam si gustam, putina sare si garnitura este gata, friptura in acelasi timp.
O cina rapida in cateva minute.
Un vin rosu si o salata este tot ce lipseste.

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Pilaf cu urzici
Castane coapte
next
Castane coapte
previous
Pilaf cu urzici
Castane coapte
next
Castane coapte

Add Your Comment

Translate »