0 0
Dovlecei umpluti cu branza

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
2 buc dovlecel
200 gr branza proaspata
50 gr Morcov
un praf Piper
cateva fire de Marar
un praf Sare
2 linguri ulei de masline
2 lingurite seminte de in

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Dovlecei umpluti cu branza

  • 20 min
  • Serves 8
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Dovlecei umpluti cu branza – bostanei umpluti cu branza

Dovlecei umpluti cu branza – aperitiv rapid si sanatos.

dovlecei umpluti -reteta

Usor de preparat acesti Dovlecei umpluti cu branza, dovleceii taiati pe lungime in felii cam patru felii din ficare se ung cu ulei si se frig pe grillul incins. Nu aruncati bucatile mici din dovlecei.  Putem face Supa crema de dovlecei sau o Omleta cu dovlecei la cuptor. 

Feliile se ung cu o crema de branza si se ruleaza.

Cum se fac Dovlecei umpluti cu branza puteti vedea in pasii din reteta.

 

dovlecei umpluti cu branza-reteta
dovlecei umpluti cu branza-reteta


(Visited 156 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Pasul 1

Taiem dovleceii in felii subtiri pe lungime, cam 4 din fiecare (vom folosi bucatile mici din dovclecel la alt preparat, o omleta sau chiar o supa crema).
Asezam feliile pe un platou si presaram sare si piper.

2
Done

Pasul 2

Incingem grilul si punem feliile de dovlecel unse cu ulei de masline, le frigem pe ambele parti cate 2 min, le scoatem pe platou si le lasam sa se raceasca.
Branza proaspata o amestecam cu morcov ras fin, marar, sare, piper, si seminte de in.
Punem pe fiecare felie crema de branza si rulam.
Daca doriti puteti face crema de branza cu branza Feta si un pic de ardei iute.
Decorati cu seminte de in si serviti ca aperitiv.

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Tort cu mure
next
Rulouri de vinete cu mozzarella
previous
Tort cu mure
next
Rulouri de vinete cu mozzarella

Add Your Comment

Translate »