0 0
Dovlecei pane

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
2 buc dovlecel
2 buc oua
50 gr cas de oi
Sare
Piper
100 gr faina alba
250 ml Ulei

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Dovlecei pane

  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Dovlecei pane – cu ou si branza de oi

Dovlecei pane – gustare rapida.  Usor de preparat gata in cateva minute. Se pot servi calzi dar si reci cu o salata de rosii sau un sos Tzatziki.

Cum se fac Dovlecei pane cu branza? urmati pasii din reteta.

Dovlecei pane - reteta
Dovlecei pane – reteta

Cu dovlecei mai puteti prepara;Chiftele de dovleceiBudinca din dovleceiRulouri din dovlecei cu crema de branzaDovlecei umpluti cu branzaSupa crema de dovleceiOmleta cu dovlecei la cuptorDovlecei umpluti.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Taiem dovleceii rondele de grosime potrivita cam jumatate din grosimea unui deget.
Se presara putina sare si se lasa cateva minute sa se scurga apa.
Batem ouale cu putina sare si piper, doua linguri de faina, doua linguri de apa rece si casul de oi ras fin.

2
Done

Fiecare felie de dovlecel se pudreaza cu faina apoi se trece prin compozitia de ou si se prajesc in uleiul incins pe ambele parti, se rumenesc putin.
Se scot pe un servetel de bucatarie.
Sunt usor de preparat si sunt gustosi. se pot servi cu un sos Tzatziki sau cu o salata de rosii.

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Compot de caise pentru iarna
next
Castraveti murati de vara
previous
Compot de caise pentru iarna
next
Castraveti murati de vara

Add Your Comment

Translate »