0 0
Dovleac copt

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Dovleac copt

  • Medium

Directions

Share

Dovleac copt, cea mai simplă și gustoasă metodă de preparare.

Ingrediente     

1 dovleac mic

2 linguri de ulei de măsline     

1/8 linguriță de cuisoare

1 lingurita de scortisoara     

1/8 linguriță nucșoară măcinată     

2 linguri de zahăr brun ambalat    

 2 lingurite de sare de mare

Se încălzește cuptorul la 190 C. Folosind o lingură mare de metal, scoateți semințele și interiorul dovleacului. Salvați semințele pentru prăjire. Utilizați un cuțit ascuțit pentru a tăia felii de dovleac, cu grosimea de 3cm. Puneți feliile de dovleac pe foaia de coacere. Se înmoaie cu ulei de măsline și se freacă de ambele părți ale dovleacului. Se condimentează cu sare, condimente și zahăr brun. Coaceti timp de 18-20 de minute, în funcție de grosimea feliilor de dovleac (verificați la 15 minute).

Pofta buna!

Dovleac copt
Dovleac copt

(Visited 101 times, 1 visits today)

Alina Retete

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Rata pe varza
next
Piept de pui cu fasole pastai
previous
Rata pe varza
next
Piept de pui cu fasole pastai

Add Your Comment

Translate »