0 0
Dorada la cuptor

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
400 gr-2 buc dorada
300 gr cartofi
100 gr rosii cherry
2 linguri-10 ml ulei de masline
1/2 buc ardei kapia
2 gr Sare
1 gr Piper
1gr chili
2 catei usturoi

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Dorada la cuptor

  • 60 min
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Dorada la cuptor pe pat de legume – suculenta si gustoasa

dorada-la-cuptor-cu-legume-reteta
dorada-la-cuptor-cu-legume-reteta

Reteta Dorada la cuptor pe pat de legume este simpla si usoara cu putine ingrediente: dorada, cartofi, rosii cherry, sare, piper, ulei de masline si putin usturoi.

dorada-la-cuptor-vezi-reteta.
dorada-la-cuptor-vezi-reteta.

Pestele Dorada este un peste mediteran, cu carne alba si putine oase. Se poate gati la cuptor, la tigaie sau la gratar.  Poate fi o cina usoara sau un pranz delicios insotit de un pahar cu vin alb.

Dorada-la-cuptor-reteta
Dorada-la-cuptor-reteta

Cum se face Dorada la cuptor ?

Urmati pasii din reteta si veti servi un peste gustos.

(Visited 234 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Am curatat pestele de solzi si de intestine, l-am spalat bine si am inlaturat coada si aripile.
Ungem interiorul pestelui cu ulei de masline, sare, piper si usturoiul pisat.

2
Done

Cartofii taiati cubulete i-am pus intr-o tava unsa cu ulei de masline, am presarat sare, piper si chili.
Amestecam cartofii ca sa se condimenteze toti. Punem peste cartofi cateva rondele de ardei kapia si rosii cherry apoi bagam tava in cuptorul incins la 200 grade cam 20 min sau la cuptorul cu gaz la foc mare pana cand cartofii sunt aproape patrunsi. Scoatem cu furculita un cartof si incercam.

3
Done

Asezam pestii peste cartofi, rasnim chilli, stopim cu putin ulei de masline si introducem tava in cuptor pentru 20 min la 200 grade. Pestele si cartofii vor fi luciosi si aurii.

4
Done

Am scos tava din cuptor, asa arata Dorada mea la cuptor.

5
Done

Se serveste calda cu lamaie, mamaliga si un vin alb.
Sa aveti pofta.

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

Average Rating:
(5)
Total Reviews: 1
ChefGeorgeta

Va recomand Dorada la cuptor - pestele ramane suculent, putin picant si cartofii gustosi.

previous
Cotlet de porc la tigaie [GRILL]
Dieta Rina
next
Dieta Rina
previous
Cotlet de porc la tigaie [GRILL]
Dieta Rina
next
Dieta Rina

Add Your Comment

Translate »