0 0
Dieta Rina Detaliata cu gramaje

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Dieta Rina Detaliata cu gramaje

  • 90 de zile
  • Medium

Directions

Share

Dieta Rina Detaliata cu gramaje: Dieta in 90 de zile

"<yoastmark

Dieta Rina detaliata cu gramaje este una dintre cele mai ușoare diete pe care le puteți alege. Dieta Rina se mai numeste si dieta  de 90 de zile. În timpul dietei de 90 de zile puteți consuma proteine, carbohidrați și chiar dulciuri.

Benecifiile dietei Rina

Dieta de 90 de zile sau dieta Rina este perfectă pentru persoanele care au mai mult de 20 de kilograme de pierdut, dar și pentru persoanele care doresc să piardă în greutate ușor și sănătos. Rina dieta nu numai că vă va ajuta să piardă în greutate, dar, de asemenea, vă va ajuta să vă schimbați metabolismul.

Dieta Rina este creată de un sportiv american și se bazează pe combinarea alimentelor pentru pierderea în greutate. În decursul anilor, dieta de 90 de zile a cunoscut un succes important datorită faptului că este foarte flexibil, sănătoasă și a avut rezultate bune pentru cei care au încercat.

Dieta Rina Gramaje

Gramaje dieta rina – In primul rand consumati apa cat mai des si incercati sa nu depasiti 1000 de calorii.

Dieta Rina se bazează pe alimente disociate, ceea ce înseamnă că într-o zi puteți mânca doar un singur tip de alimente. Într-o zi vei consuma doar un singur tip de alimente, de exemplu doar proteine, digestia va fi mai ușoară și acest lucru va ajuta la pierderea în greutate.

În timpul dietei de 90 de zile trebuie să consumați în fiecare zi pentru micul dejun numai fructe. Este foarte important să vă amintiți, în fiecare zi, indiferent de tipul de alimente pe care trebuie să-l consumați în acea zi, pentru micul dejun trebuie să mâncați numai fructe.

De asemenea, o zi importantă este ziua 29. În această zi trebuie să consumați numai apă. Nu vă faceți griji, această zi va veni după ziua vitaminelor, deci nu veți avea probleme să o păstrați.

4 tipuri de mȃncare in dieta Rina detaliata

1. Proteine: pui, pește, carne de vită, porc, brânză, lapte, ouă etc.

2. Amidon: soia, orez, linte, fasole uscată, fulgi de soia, năut, cartofi etc.

3. Carbohidrați: făină albă, făină integrală de grâu, făină de hrișcă, făină de porumb, spaghete, lasagna, cuscus, patiserie, paste, fidea, graham, paste cu tortilla de spanac

4. Vitamine: numai fructe și legume

Planul de dietă de 90 de zile este simplu, în fiecare zi mâncați doar un singur tip de alimente (cu excepția celei de-a 29-a zi când veți bea doar apă). Este foarte important să respectăm ciclul zilelor:

Dieta rina retete proteine

Ziua 1 sau Ziua Proteinei

Ziua va începe cu fructe pentru micul dejun și după aceea, în această zi, puteți mânca numai alimentele proteice și, de asemenea, legumele.

Dieta rina retete legume

Ziua 2 sau Ziua amidonului (legumelor)

Ziua va începe cu fructe pentru micul dejun și după aceea, în această zi, puteți mânca numai legume.

Dieta rina retete carbohidrati

Ziua 3 sau Ziua carbohidraților

Ziua va începe cu fructe pentru micul dejun și după aceea, puteți mânca numai alimente cu carbohidrați și, de asemenea, legume. De exemplu, puteți mânca paste făinoase cu roșii și pizza cu legume.

Dieta rina retete vitamine

Ziua 4 sau Ziua vitaminei

În această zi puteți consuma numai fructe și legume proaspete.

Nu uitaţi!

Pentru ca dieta rina să fie un succes, respectați ordinea zilelor, beți multă apă sau ceai fără zahăr și respectați numărul meselor (micul dejun, prânzul și cina și unele gustări între).

De asemenea, o veste foarte bună pentru cei care iubesc dulciurile. În timpul zilei cu carbohidrați puteți mânca niște produse de patiserie, prăjituri și chiar înghețată. De asemenea, în această zi este foarte important să consumi niște ciocolată neagră, este foarte bună pentru inima ta.

Alina Retete

Recipe Reviews

Average Rating:
(5)
Total Reviews: 1
Alina Retete

În prezent sunt pe Dieta Rina , este destul de ușor de urmărit,dacă respectati cantitățile care sunt recomandate. Am pierdut in greutate și mă simt bine.Am auzit că este o dietă sănătoasă, vă ajută chiar și în probleme de sănătate cum ar fi tensiunea arterială și problemele hormonale. De asemenea, nu am reușit să țin o dietă până acum, dar consider că Dieta Rina este ușor de urmat.

Mult noroc!

previous
Dorada la cuptor
Dieta daneza
next
Dieta daneza
previous
Dorada la cuptor
Dieta daneza
next
Dieta daneza

Add Your Comment

Translate »