0 0
Desert la pahar cu crema de vanilie si capsuni

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
pentru crema de vanilie
500 ml Lapte
150 gr Zahar
4 buc galbenus de oua
50 gr Faina
esenta de vanilie
100 ml frisca lichida
pentru jeleu
250 gr capsuni
100 gr Zahar
pentru decor frunze de menta

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Desert la pahar cu crema de vanilie si capsuni

desert dulce, aromat si vanilat

  • 25 min
  • Serves 6
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Desert la pahar cu crema de vanilie si capsuni

Desert la pahar cu crema de vanilie si capsuni – desert fin cu aroma de vanilie si capsuni.

desert la pahar cu crema de vanilie-reteta
desert la pahar cu crema de vanilie-reteta

E vremea capsunilor, mici, rosii. gustoase si aromate, nu le poti rezista.

Va recomand o cupa cu Desert la pahar cu crema de vanilie si capsuni si menta.

desert la pahar cu capsuni-reteta
desert la pahar cu capsuni-reteta

Puteti incerca si Tort cu capsuni, Prajitura cu ciocolata si capsuni, Mini tarte cu capsuni si crema de vanilie si curand Choux a la creme cu crema de vanilie si capsuni.

desert la pahar -vezi reteta
desert la pahar -vezi reteta

Cum se face un Desert la pahar cu crema de vanilie si capsuni urmati pasii din reteta.

(Visited 157 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Punem laptele la fiert, batem galbenusurile cu zaharul pana devine lucioase si spumoase apoi incorporam faina. Adaugam laptele putin cate putin amestecand continu cu un tel, punem compozitia intr-o cratita la foc mic si amestecam pana cand crema se ingroasa si incepe sa clocoteasca fierbem 2-3 min si rasturnam crema intr-un castron sa se raceasca, aromatizam cu esenta de vanilie, daca falosim pastaie de vanilie o vom pune in lapte cand fierbe. Acoperim cu o folie alimentara pentru a evita formarea unei pelicule.

2
Done

Cat timp se raceste crema punem zaharul si capsunile taiate cubulete la foc mic si lasam la fiert pana se leaga siropul.
Batem frisca lichida si o amestecam cu crema rece de vanilie.
Punem in pahare crema de vanilie, jeleu de capsuni, frisca si decoram cu frunzulite de menta si felii de capsuni. Punem paharele la rece pana in momentul servirii.

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Muschi de porc in tepuse la tigaie
next
Choux a la creme cu crema de vanilie si capsuni
previous
Muschi de porc in tepuse la tigaie
next
Choux a la creme cu crema de vanilie si capsuni

Add Your Comment

Translate »