1 0
Cus-cus cu legume sote

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
200 gr cus-cus
1/2 buc ardei galben
1/2 buc Ardei gras rosu
4-5 feliute ardei iute
1 buc ceapa
1 buc Morcov
100 gr dovlecel
30 gr telina
1 gr Sare
3 linguri ulei de masline

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Cus-cus cu legume sote

gustos si usor de preparat

  • 20 min
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Cus-cus cu legume sote – legume si paste

Cus-cus cu legume sote o reteta usor de preparat, gustoasa, buna intr-o dieta sanatoasa.

Sanatos cu putine calorii, bogat in fibre si proteine, cus-cusul este mai savuros cu legume sotate.

Cum se face Cus-cus cu legume sote urmati pasii din reteta. va mai recomand Salata de cus-cus cu legumeCiupercute aperitiv cu cus cus.

cus-cus cu legume-reteta
Cus-cus cu legume sote-reteta

(Visited 89 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Pasul 1

Curatam legumele si le taiem: morcovul si telina cubulete, ceapa tocata fin,ardeii felii si dovleceii rondele sau cum doriti (puteti folosi alte legume care va sunt pe plac).
Intr-o cratita punem uleiul la incins si sotam morcovul, ceapa si telina pana cand acestea se vor inmuia putin.

2
Done

Pasul 2

Adaugam ardeii si dovleceii si sotam 3-4 min, punem peste legume cus-cusul, 300 ml de supa de legume sau de pasare, sare, putin ardei iute si cand incepe sa fiarba stingem focul, acoperim cu un capac si lasam 10 min.
Amestecam putin si servim preparatul cald.

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Papanasi prajiti
next
Omleta cu dovlecei la cuptor
previous
Papanasi prajiti
next
Omleta cu dovlecei la cuptor

Add Your Comment

Translate »