0 0
Crema rece cu fistic si portocale

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
pentru crema
500ml Lapte
4buc galbenus de oua
80gr Zahar
30gr faina alba
1 pliculet Zahar vanilat
3linguri suc de portocale
pentru decor
50gr fistic
6 felii Portocala

Crema rece cu fistic si portocale

Cuisine:
    • 15min
    • Serves 3
    • Easy

    Ingredients

    • pentru crema

    • pentru decor

    Directions

    Share

    Crema rece cu fistic si portocale

    Crema rece cu fistic si portocale caramelizate – un dulce cremos si racoritor.

    Un desert usor de preparat putem inlocui fisticul cu fulgi de ovaz, nuci, migdale sau stafide.

    crema rece cu fistic-reteta
    crema rece cu fistic-reteta
    crema rece cu fistic si portocale-vezi reteta
    crema rece cu fistic si portocale-vezi reteta

    Cum se prepara Crema rece cu fistic si portocale un desert racoros si gustos  gasiti in pasii din reteta.

    Steps

    1
    Done

    Frecam galbenusurile cu zahar, adaugam faina si turnam laptele fierbinte in fir subtire. Amestecam continu cu un tel Punem vasul pe foc la flacara mica si amestecam pana fierbe si se ingroasa.
    Se retrage de pe foc si se lasa sa se raceasca. Adaugam zaharul vanilat si sucul de la jumatate de portocala.

    2
    Done

    Turnam crema in cupe si decoram cu fistic maruntit si felii de portocale putin caramelizate.
    Pentru feliile de portocale am pus intr-o craticioara la fiert doua linguri de apa si doua linguri de zahar cand acestea fierb am adugat feliile de portocalele si le-am lasat cateva minute siropul se va leaga si feliile de portocala devin lucioase. Daca doriti puteti picura peste crema si siropul de portocale.
    Se serveste rece.

    ChefGeorgeta

    Recipe Reviews

    Average Rating:
    (5)
    Total Reviews: 1
    ChefGeorgeta

    Crema rece cu fistic si portocale caramelizate - il recomand este fin si aroma deosebita

    previous
    Tort cu frisca si crema de iaurt
    next
    Ostropel de pui
    previous
    Tort cu frisca si crema de iaurt
    next
    Ostropel de pui

    Add Your Comment

    Translate »