0 0
Ciupercute aperitiv

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
30 buc -mici ciuperci
1/2 cescuta cus-cus
1/2 buc lamaie
3 fire Marar
30 gr branza feta
1 gr chili
1 gr Piper
1 gr Sare

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ciupercute aperitiv

Delicatese

  • 20 min
  • Serves 15
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Ciupercute aperitiv – umplute cu branza feta si cus-cus.

Ciupercute aperitiv – micute, doau cate doua infipte in betisoare de scobitoare. Pot fi servite cu usurinta de pe un platou cu aperitive la o masa festiva.

Ciupercile curatate si fripte pe grill sau tigaie sunt umplute cu un cubulet de branza si cus-cus, punem un capac tot din ciuperca si prindem cu o scobitoare. Cum se fac Ciupercute aperitiv gasiti in pasii din reteta.

Ciupercute aperitiv-reteta
Ciupercute aperitiv-reteta

(Visited 69 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Pasul 1

Indepartam coditele ciupercilor, curatam palariile si le frigem pe grill sau pe tigaie pe ambele parti apoi le lasam pe un platou cu palaria in sus, presaram putina sare.

2
Done

Pasul 2

Fierbem 1/2 de cescuta de apa si turnam peste cus-cus, lasam 10-15 min sa se hidrateze, vasul sa fie acoperit.
Dupa ce cus-cusul este bine hidratat stropim cu zeama de lamaie si asezonam cu sare, piper si marar.

3
Done

Pasul 3

In fiecare palarie de ciuperca punem un cubulet de branza si presaram chili, adaugam putin cus-cus si acoperim cu cealalta palarie.
Luam o scobitoare si strapungem ambele palarii, vor fi mai usor de servit.

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
rulada cu spanac si branza
previous
Rulada de spanac cu branza
next
Placinta cu bostan
rulada cu spanac si branza
previous
Rulada de spanac cu branza
next
Placinta cu bostan

Add Your Comment

Translate »