0 0
Ciorba din coada de vitel

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 kg coada de vitel
2 buc ceapa
2 buc Morcov
100 gr telina
3 linguri zarzavat cu sare pentru ciorbe si supe
3 linguri zarzavat pentru iarna cu rosii si ardei
10 gr -1 lingura orez
leustean
500 ml bors
300 ml suc de rosii

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Ciorba din coada de vitel

Cuisine:

    o ciorbita foarte buna

    • 4h
    • Serves 10
    • Easy

    Ingredients

    Directions

    Share

    Ciorba din coada de vitel

    Ciorba din coada de vitel – gasim mai rar coada de vitel in magazine, eu am gasit in supermarket la tavita gata portionata si n-am stat mult pe ganduri.

    Am facut o Ciorba din coada de vitel acrita cu bors si aromatizata cu leustean, o bunatate.

    Si pentru ca este iarna am pus pe langa ceapa, morcov, si telina si Zarzavat cu sare pentru ciorbe sau supeZarzavat pentru iarna, si Suc de rosii.

    Cum se face Ciorba din coada de vitel gasiti in pasii din reteta.

    ciorba din coada de vitel reteta
    ciorba din coada de vitel reteta

    (Visited 2,185 times, 1 visits today)

    Steps

    1
    Done

    Se pun la fiert cozile de vitel spalate si portionate, eu am gasit in magazin la tavita gata taiate.
    Se spumeaza de cate ori se aduna spuma deasupra.
    Cand coada de vitel este fiarta( acum depinde de varsta vitelului) se pune in oala ceapa tocata marunt, morcovul rondele, telina cubulete, zarzavatul cu sare, si cel cu rosii si ardei. Nu pun sare in ciorba de la inceput pentru este iarna si folosesc zarzavaturi cu sare. Vara vom pune toate legumele proaspete dar acum punem ce am depozitat in camara.

    2
    Done

    Cand da in clocot pun orezul si sucul de rosii. Completam cu apa calda daca a scazut supa si lasam sa fiarba. Turnam borsul si gustam. O mana de leustean neaparat si ciorba noastra este o delicatese.
    Un ardei iute si putina smantana este tot ce ne mai trebuie.
    Sa aveti pofta.

    ChefGeorgeta

    Recipe Reviews

    Average Rating:
    (5)
    Total Reviews: 1
    ChefGeorgeta

    Ciorba din coada de vitel acrita cu bors si aromatizata cu leustean, o bunatate.

    previous
    Salata de spanac cu ceapa rosie, avocado si crutoane de mamaliga
    next
    Blat de rulada
    previous
    Salata de spanac cu ceapa rosie, avocado si crutoane de mamaliga
    next
    Blat de rulada

    Add Your Comment

    Translate »