0 0
Cheesecake oreo cu capsuni

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
300gr pudra din biscuiti oreo
100 gr biscuiti vanilati
200 gr unt
5 buc galbenus de oua
500 ml Lapte
150 gr Zahar
50 gr faina alba
2 pliculete dr otker Zahar vanilat
1 fiola esenta de vanilie
250 ml frisca lichida
1 pliculet gelatina
capsuni
frunze de menta

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Cheesecake oreo cu capsuni

  • Serves 1
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Cheesecake oreo cu capsuni – tort fara coacere

Cheesecake oreo cu capsuni – desert gustos si aromat.

Un tort fara coacere din biscuiti oreo, crema de vanilie, frisca, capsuni si cateva frunzulite de menta.

cheesecake oreo capsuni-reteta
cheesecake oreo capsuni-reteta

Gasim in aceasta perioada in piata tarabele pline cu capsuni frumoase si aromate. Va propun acest desert fara coacere care se prepara usor si are un blat de cacao, o crema fina de vanilie si frisca. Un decor  din dulceata de capsuni si frunze aromate de menta.

ceseecake oreo cu fructe-reteta
ceseecake oreo cu fructe-reteta

 

Urmati pasii din reteta pentru a prepara Cheesecake oreo cu capsuni.

Va mai recomand Mini tarte cu capsuni si crema de vanilie,

Mini tarte cu capsuni si crema de vanilie -reteta

Tort cu capsuni,

Prajitura cu ciocolata si capsuni,

prajitura cu capsuni-reteta

Desert la pahar cu crema de vanilie si capsuni

desert la pahar cu capsuni-reteta

Mix de banane si capsuni.

mix de banane si capsuni-vezi reteta
(Visited 99 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Cantitatile sunt pentru o tava de 26 cm. Daca nu aveti o forma cu inel detasabil puneti o hartie de copt intr-o tava rotunda.
Pentru baza prajiturii am folosit noul plic de la OREO pudra din biscuiti cu cacao si pentru pungulita are 300 gr am pus si 100 gr de biscuiti cu vanilie. Am macinat biscuitii cu robotul si i-am amestecat cu pudra oreo.
Peste amestecul din biscuiti turnam untul topit dar nu cald ci la temreratura degetului.
Compozitia se amesteca bine si se rastoarna in forma, se preseaza cat mai uniform si se pune la rece 30 min.

2
Done

Punem laptele la fiert, batem galbenusurile cu zaharul pana devine lucioase si spumoase apoi incorporam faina. Adaugam laptele putin cate putin amestecand continu cu un tel, punem compozitia intr-o cratita la foc mic si amestecam pana cand crema se ingroasa si incepe sa clocoteasca fierbem 2-3 min si rasturnam crema intr-un castron sa se raceasca, aromatizam cu esenta de vanilie, daca falosim pastaie de vanilie o vom pune in lapte cand fierbe. Acoperim cu o folie alimentara pentru a evita formarea unei pelicule. Punem crema la rece si batem frisca.

3
Done

Gelatina se pune la hidratat 10 min in apa rece apoi se dizolva in baie de abur( nu se fierbe ca isi pierde din proprietati) Frisca se amesteca cu crema rece de vanilie , turnam gelatina peste crema si omogenizam.
Peste blatul din biscuiti punem jumatate din crema si capsuni taiate. Acoperim cu crema si punem forma in frigider pana a doua zi.

4
Done

Scoatem inelul si asezam tortul pe un platou.
Am oprit cateva linguri din crema si am ornat forma. Cu o ceasca de capsuni si o ceasca de zahar lasate la fiert pana s-a legat siropul am decorat partea de mijloc (lasati sa se raceasca) cateva capsuni taiate si frunzulite de menta si desertul este gata.

5
Done

Sa aveti pofta !

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Sarmale de post cu soia granule
next
Rulada de vanilie cu frisca si cirese amare
previous
Sarmale de post cu soia granule
next
Rulada de vanilie cu frisca si cirese amare

Add Your Comment

Translate »