0 0
Cheesecake oreo cu caise si coacaze

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
pentru blat
100gr biscuiti vanilati
300gr pudra din biscuiti oreo
200gr unt
pentru crema
250ml frisca lichida
140 gr iaurt cu caise
10 gr gelatina
20 gr Zahar vanilat
5 buc caise
50 gr coacaze negre
glazura
100ml frisca lichida
100 gr ciocolata cu lapte
decor
caise
coacaze negre
frunze de menta
biscuiti oreo

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Cheesecake oreo cu caise si coacaze

  • Serves 1
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

cheseecake oreo cu caise-reteta
cheseecake oreo cu caise-reteta

Cheesecake oreo cu caise si coacaze – desert fara coacere

Cheesecake oreo cu caise si coacaze – un desert de vara cu fructe de sezon.

Un blat din biscuiti cu cacao, o crema din frisca si iaurt, cateva caise si o mana de coacaze si desertul este aproape gata. Incercati acest desert fin si delicios intr-o zi torida de vara.

Cum se face Cheesecake oreo cu caise si coacaze urmati pasii din reteta.

cheesecake oreo glazurat -reteta
cheesecake oreo glazurat -reteta
(Visited 9 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Am pregatit o forma cu inel detasabil de 26cm, daca nu aveti puteti folosi o cratita rotunda in care sa puneti o hatie de copt va ajuta sa scoteti prajitura din forma. Pudra din biscuiti oreo o amestecam cu biscuitii vanilati macinati la robot adaugam untul moale si amestecam bine.
Se rastoarna in forma si se intinde cat mai uniform cu dosul unei linguri. Forma se pune in frigider pana cand crema este gata.
Gelatina se pune la hidratat 10 min in apa rece apoi se dizolva in baie de abur( nu se fierbe ca isi pierde din proprietati)
Batem frisca lichida, cand aceasta devine ferma adaugam iaurtul si zaharul vanilat, incorporam gelatina si oprim baterea.
Caisele taiate cubulete mici si coacazele se pun in crema, acesta se rastoarna in forma peste blatul din biscuiti se intinde uniform si se lasa la rece cateva ore sau o noapte.

2
Done

Scotem inelul detasabil, mutam cu ajutorul unui cutit prajitura pe un platou si turnam glazura din frisca si ciocolata.
Punem frisca lichida intr-un vas pe foc cand aceasta ajunge la punctul de fierbere se retrage de pe foc si se pune ciocolata cubulete, lasam cateva clipe si amestecam pana se topeste toata ciocolata si se raceste glazura cam la temperatura degetului. Aceasta glazura am turnat-o peste prajitura.

3
Done

Un decor din caise, coacaze, frunze de menta si biscuiti oreo.
Spor la prajiturit.

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Rulada de vanilie cu frisca si cirese amare
previous
Rulada de vanilie cu frisca si cirese amare

Add Your Comment

Translate »