0 0
Cheesecake cu zmeura

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
200 gr zmeura
250 gr biscuiti cu ovaz
100 unt unt
250 gr branza proaspata
300 ml frisca lichida
10 gr gelatina
10 gr Zahar vanilat
100 gr Zahar

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Cheesecake cu zmeura

Desert dulce, fin si parfumat.

  • Serves 12
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

  Cheesecake cu zmeura – prajitura fara coacere

cheesecake cu zmeura -vezi reteta
cheesecake cu zmeura -vezi reteta

Cheesecake cu zmeura este un desert racoros si parfumat, ingrediente putine.

S-a copt zmeura, mica si gustoasa, nu-i pot rezista. Am cules-o din gradina si gandul a zburat la o prajitura delicioasa, Cheesecake cu zmeura – combinatie excelenta de branza si zmeura si ce aroma….

prajitura fara coacere-reteta
prajitura fara coacere-reteta

Un cheesecake cu zmeura  preparat la rece fara coacere, rapid si racoros, cu blat din biscuiti cu ovaz si unt, crema de branza si jeleu de zmeura. Puteti incerca si Rulada de cacao cu crema de branza si zmeura.

Cum se face un Cheesecake cu zmeura urmariti pasii din reteta.

 

(Visited 77 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Punem biscuitii in vasul de la robot si ii rasnim pana obtinem un pesmet fin.
Topim untul si il amestecam cu biscuitii maruntiti. Rasturnam intr-o forma cu inel detasabil si presam biscuitii cu o lingura sau cu ajutorul unui pahar. Punem tava in frigider la rece si pregatim crema de branza.

2
Done

Ne ocupam mai intai de jeleul de zmeura pe care il vom lasa la racit.
200 gr de zmeura o amestecam cu 100 gr de zahar si lasam la fiert pana se topeste zaharul si se ingroasa siropul, puteti pasa cu lingura si strecura jeleul format daca nu doriti sa aveti samburi, eu am preferat sa las zmeura asa cum este. Gelatina o punem cu putina apa cam 50 ml sa se hidrateze apoi o topim in baie de abur.

3
Done

Batem frisca lichida pana devine ferma, adaugam branza proaspata si zaharul vanilat omogenizam bine compozitia si turnam gelatina. Scoatem tava din frigider si punem jumatate din cantitatea de crema peste blatul din biscuiti, turnam jeleul deasupra si intindem pe toata suprafata, acoperim cu restul de crema si cu o furculita modelam dungulite sau ce va vine mai bine. Lasam tava pana a doua zi la rece, decoram cu zmeura si frunze de menta,

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

Average Rating:
(5)
Total Reviews: 1
ChefGeorgeta

Va recomand acest cheesecake. Veti gasi un desert racoritor si foarte parfumat

previous
Rulouri din dovlecei cu crema de branza
next
Chiftelute din dovlecei
previous
Rulouri din dovlecei cu crema de branza
next
Chiftelute din dovlecei

Add Your Comment

Translate »