0 0
Cheesecake cu visine

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
pentru blat
200gr pudra din biscuiti oreo
150gr biscuiti cu ovaz
200 unt
pentru crema
140gr iaurt cu caise
250ml frisca lichida
150gr visine
10gr gelatina
20gr Zahar vanilat
decor
200gr visine
100gr Zahar
frisca lichida
frunze de menta

Cheesecake cu visine

Cuisine:

    acrisor si delicios

    • Serves 10
    • Easy

    Ingredients

    Directions

    Share

    Cheesecake cu visine – desert fara coacere

    Cheesecake cu visine un desert cu fructe si Crema cu frisca si iaurt.

    Cativa biscuiti o mana doua de visine si o crema cu frisca si iaurt este tot ce va trebuie pentru un desert dulce acrisor.

    Urmariti pasii din reteta pentru un Cheesecake cu visine gustos.

    cheesecake cu visine si iaurt-reteta
    cheesecake cu visine si iaurt-reteta

    Va mai recomand cu fructe de sezon Cheesecake oreo cu caise si coacaze, Cheesecake cu mure [Fara coacere]Cheesecake oreo cu capsuniCheesecake Oreo Reteta Tort cu fructe de padureCheesecake cu zmeura.

    (Visited 458 times, 1 visits today)

    Steps

    1
    Done

    Am pregatit o forma cu inel detasabil de 26cm, daca nu aveti puteti folosi o cratita rotunda in care sa puneti o hatie de copt va ajuta sa scoteti prajitura din forma.
    Pudra din biscuiti oreo o amestecam cu biscuitii cu ovaz macinati la robot, adaugam untul moale si amestecam bine.
    Se rastoarna in forma si se intinde cat mai uniform cu dosul unei linguri. Forma se pune in frigider pana cand crema este gata. Gelatina se pune la hidratat 10 min in apa rece apoi se dizolva in baie de abur( nu se fierbe ca isi pierde din proprietati). Scoatem simburii de la visine.
    Batem frisca lichida, cand aceasta devine ferma adaugam iaurtul, zaharul vanilat si visinele, incorporam gelatina si oprim baterea.

    2
    Done

    Crema se rastoarna in forma peste blatul din biscuiti, se intinde uniform si se lasa la rece cateva ore sau o noapte.
    Scotem inelul detasabil, mutam cu ajutorul unui cutit prajitura pe un platou.
    Pentru decor voi pune doua cescute de visine fara samburi si o cescuta de zahar intr-o craticioara la foc mic pana cand se leaga siropul. Lasam sa se raceasca si intindem pe cheesecake, decoram dupa imaginatie cu frisca batuta si frunze de menta.

    ChefGeorgeta

    Recipe Reviews

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    previous
    Cheesecake oreo cu caise si coacaze
    previous
    Cheesecake oreo cu caise si coacaze

    Add Your Comment