0 0
Cheesecake cu portocale si biscuiti oreo

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

blat
300 gr biscuiti oreo
150gr unt
crema
250 gr mascarpone
400 gr frisca lichida
100 gr zahar pudra
100 ml suc de portocale
10 gr gelatina
30 gr Zahar vanilat
1 buc Portocala
glazura
400ml suc de portocale
3 linguri miere de albine
20 gr gelatina
decor
frisca si pudra oreo

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Cheesecake cu portocale si biscuiti oreo

  • Easy

Ingredients

Directions

Share

 Cheesecake cu portocale si biscuiti oreo – tort cu crema mascarpone si portocale

tort oreo cu portocale-reteta

Cheesecake cu portocale si biscuiti oreo – un desert usor de preparat. Tort fara coacere.

Un blat din bicuiti Oreo, O crema fina, delicioasa si usor de preparat Crema cu mascarpone si frisca lichida  si  suc de portocale proaspat sunt ingredientele pentru un Cheesecake cu portocale si biscuiti oreo

cheesecake cu portocale si oreo-reteta

Cu biscuiti oreo va recomand si Cheesecake Oreo Reteta Tort cu fructe de padure. 

Cu biscuiti cu ovaz  ;

Cheese cake reteta cu crema de iaurt si jeleu de portocale,

 

(Visited 94 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Cantitatile sunt pentru o tava de 26 cm. Daca nu aveti o forma cu inel detasabil puneti o hartie de copt intr-o tava rotunda.
Pentru baza prajiturii am folosit noul plic de la OREO pudra din biscuiti cu cacao , pungulita are 300 gr. Turnam untul topit dar nu cald la temreratura degetului.
Compozitia se amesteca bine si se rastoarna in forma, se preseaza cat mai uniform si se pune la rece 30 min.

2
Done

Crema mascarpone se lasa la temperatura camerei, cand este moale si alifioasa se amesteca cu zaharul pudra. Batem frisca lichida si incorporam crema mascarpone, zaharul vanilat si suc de portocale. Gelatina se pune la hidratat 10 min in apa rece apoi se dizolva in baie de abur( nu se fierbe ca isi pierde din proprietati) Turnam gelatina peste crema si omogenizam. Jumatate din cantitatea de crema o punem peste blatul din biscuiti.
Turnam gelatina peste crema de branza si frisca

3
Done

Taiem portocala bucati mici si punem peste crema.
Acoperim cu restul de crema si nivelam.

4
Done

Punem forma in frigider 2 ore.

5
Done

Sucul de portocale proaspat si mierea de albine se pun pe foc, amestecam dar nu lasam sa fiarba. Il luam de pe foc si cand ajunge la temperatura degetului turnam gelatina. Compozitia rece se toarna peste crema si se lasa la rece pana a doua zi.

6
Done

Scoatem forma din frigider si cu ajutorul unui varf de cutit dezlipim marginea gelatinoasa si apoi desfacem inelul detasabil.
Decoram cu frisca si pudra din biscuiti OREO.

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Retete de Craciun
next
Cheesecake oreo cu capsuni
previous
Retete de Craciun
next
Cheesecake oreo cu capsuni

Add Your Comment

Translate »