0 0
Castane coapte

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:

Castane coapte

Features:
    Cuisine:
      • 30
      • Serves 6
      • Easy

      Ingredients

      Directions

      Share

      Castane coapte in cuptor

      Castane coapte –  cum se prepara acasa?

      Castanele coapte sunt moi si cremoase, extraordinar de aromate si dulcege. Aici va prezint cum se prepara acasa aceste castane coapte.

      castane coapte -vezi reteta
      castane coapte -vezi reteta

      Ingrediente:

      • 500g castane comesibile

      Mod de preparare

      Preîncălziți cuptorul la 220°C

      1. Spalam castanele in apa rece, aruncam apa apoi lasam castanele in apa 15-20 min sa se inmoaie.   
      2. Se scot din apa si se cresteaza in forma de X cu ajutorul unui cutit foarte ascutit, crestam doar coaja nu le taiem in jumatate.     
      3. Punem catanele intr-o tava cu 50ml de apa apoi in cuptor 30min. Apa se va evapora si castanele se vor coace sunt cremoase si dulcegi.
      4. Cojeste-le si bucura-te de gustul lor dulceag.

      Pofta Buna!

      Alina Retete

      Recipe Reviews

      There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
      previous
      Ardei umpluti cu varza
      next
      Tort Alba ca zapada
      previous
      Ardei umpluti cu varza
      next
      Tort Alba ca zapada

      Add Your Comment

      Translate »