0 0
Budinca din dovlecei

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 gr bine stors dovlecel
150 gr cas de oi
4 buc oua
2 buc galbenus de oua
1 legatura Marar
1 gr Piper
30 gr cascaval
50 gr Morcov
2 linguri Faina

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Budinca din dovlecei

Gustare fina cu gust intens de branza si marar

  • 55 min
  • Serves 8
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Budinca din dovlecei sau budinca din bostanei

Budinca din dovlecei – gustare usoara, ingrediente putine.

reteta din dovlacei cu branza-reteta
reteta din dovlacei cu branza-reteta

La mine acasa dovlecelul se consuma in fiecare saptamana, anul acesta am plantat si zucchini, voi prepara budinca din ei. Va recomand Budinca din dovlecei cu branza si cascaval, usor de preparat este buna si gustoasa.

Cum se face budinca din dovlecei si cum se coace gasiti in pasii urmatori.

reteta-budinca din dovlecei
reteta-budinca din dovlecei

Va recomand sa preparati cu dovlecei si Chiftelute din dovleceiRulouri din dovlecei cu crema de branzaBulete din dovlecei cu cascavalOmleta cu dovlecei la cuptorSupa crema de dovleceiDovlecei umpluti.

Pofta buna !

(Visited 122 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Radem dovleceii pe razatoarea cu gauri mari intr-un castron, presaram putina sare, amestecam si lasam 15 min sa isi lasa zeama ii putem lasa intr-o strecuratoare apoi ii stoarcem cu mainile. Dovleceii bine storsi ii amestecam cu morcovul ras fin, ouale batute, casul ras, puteti folosi si alta branza dar sa fie tare sa se poate rade, mararul tocat marunt, faina, gustati si condimentati cu piper si sare daca mai este necesar.
Tapetati cu hartie de copt o tava, rasturnati compozitia si nivelati. Ungem suprafata cu galbenus de ou batut radem cascaval si punem tava in cuptorul incalzit 35-40 min la 170 grade pana cand se intareste si la suprafata are culoare aurie. Cantitatile sunt pentru o tava de 25/25 cm.

2
Done

Se lasa sa se raceasca si se portioneaza.
Este gustoasa, are o aroma de branza si marar, delicioasa.....serviti cu o salata de rosii.

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

Average Rating:
(5)
Total Reviews: 1
ChefGeorgeta

O budinca gustoasa, se prepara repede are o aroma de branza si marar. Un preparat usor de vara, numai buna cu o salata de rosii.

previous
Chiftelute din dovlecei
next
Desert la pahar cu frisca si fructe de padure
previous
Chiftelute din dovlecei
next
Desert la pahar cu frisca si fructe de padure

Add Your Comment

Translate »