0 0
Bame cu ciuperci

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
250 gr bame proaspete sau din conserva
500 gr ciuperci mici
1 lingura Ulei floarea soarelui
4 catei usturoi
1 lingurita coriandru macinat
1 gr turmenic
250 gr suc de rosii
100 gr orez
1 buc mango copt
2 lingurite-ras ghimbir
1 buc ardei iute
1 buc-mica ceapa
Sare

Bame cu ciuperci

preparat delicios servit cu salata condimentata de mango si ghimbir

  • 45 min
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Bame cu ciuperci – fel principal

Bame cu ciuperci garnitura de orez si salata de mango si ghimbir.

Cum se prepara Bame cu ciuperci urmariti pasii din reteta.

Bame cu ciuperci-reteta
Bame cu ciuperci-reteta

Steps

1
Done

Pasul 1

Intr-un vas punem uleiul la incins adaugam semintele de coriandru macinate si un praf de turmenic, prajim 1 min amestecand continu.
Adaugam usturoiul pisat, sucul de rosii si ciupercile, amestecam si lasam sa fiarba 10-15 min punem bamele, acoperim vasul si continuam fierberea 5-10 min pana cand bamele sunt fragede.
Nu lasati mai mult la fiert bamele se vor terciui.

2
Done

Pasul 2

Potriviti de sare si serviti cu o garnitura de orez si salata de mango, pe care o vom prepara acum.
Pentru a pregati salata avem nevoie de un manngo copt pe care il vom curata de coaja, taiem pulpa de pe sambure si o vom mixa la robot impreuna cu 1catel de usturoi mic, 1 ceapa mica taiata marunt sau data la razatoare, 2 lingurite de radacina de ghimbir rase, ardeiul iute fara samburi tocat, un varf de zahar si sare si mixam pana obtinem o pasta.

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Muesli cu fructe la pahar
next
Budinca cu broccoli
previous
Muesli cu fructe la pahar
next
Budinca cu broccoli

Add Your Comment

Translate »