Tort glazurat cu crema mascarpone

Tort glazurat cu crema mascarpone Tort glazurat cu crema mascarpone – o prajitura vesela, colorata, gustoasa si aromata. Un Blatul de TORT cu cacao, o Crema cu mascarpone si frisca lichida, suc de portocale, o ciocolata amaruie si cateva bomboane colorate, acestea sunt ingredientele cu care putem avea un desert delicios  pregatit in...

Tort Diplomat cu piscoturi

Tort Diplomat cu piscoturi Tort Diplomat cu piscoturi – un desert fin si delicios. O crema din galbenusuri, zahar, lapte, gelatina, frisca, cateva linguri din compotul de ananas, sucul de la o jumatate de portocala si putina zeama de lamaie. Tortul Diplomat se poate prepara cu blat de vanilie sau...

Ostropel de pui

Ostropel de pui – preparat traditional Ostropel de pui – o mancare cu carne de pui si sos de rosii. O reteta simpla si usor de preparat. Se poate servi la pranz sau la cina. Reteta variaza de la o regiune la alta.   Am oprit de la un pui...

Crema rece cu fistic si portocale

Crema rece cu fistic si portocale Crema rece cu fistic si portocale caramelizate – un dulce cremos si racoritor. Un desert usor de preparat putem inlocui fisticul cu fulgi de ovaz, nuci, migdale sau stafide. Cum se prepara Crema rece cu fistic si portocale un desert racoros si gustos  gasiti...

Tort cu frisca si crema de iaurt

Tort cu frisca si crema de iaurt Tort cu frisca si crema de iaurt – desert usor de pregatit, un blat de vanilie si unul de cacao, crema din iaurt de fructe, frisca si zeama de portocale, gustos si racoros. Cum se face Tort cu frisca si crema de iaurt gasiti...

Salata de cruditati

Salata de cruditati Salata de cruditati – O salata usoara, sanatoasa  si cu multe vitamine. O combinatie de fructe si legume. Numai buna intr-o zi de vineri. Este recomandata in diete, poate inlocui un pranz sau poate fi servita ca salata alaturi de o friptura.  

Cotlet de porc la tigaie [GRILL]

Cotlet de porc la tigaie [gratar] cu legume fierte in abur Cotlet de porc la tigaie [gratar]. Cotlet de porc la tigaie [GRILL] – cotlet suculent si condimentat. Cotletul de porc este o carne cu putina grasime. Se poate gati la cuptor, la gratarul cu carbuni in aer liber dar...

Tocanita de ciuperci cu mamaliga

Tocanita de ciuperci sau mancarica din ciuperci si legume Tocanita de ciuperci cu mamaliga – preparat de post. Un preparat usor de  facut, gustos si viu colorat. Tocanita de ciuperci este o mancare de post cu aroma  si gust inbietor. Se serveste calda dar si rece, cu mamaliguta calda sau...